Terhesen röntgen ólomköpenyben, ami válltól földig ér, és nem engem rtg-eztek, csak bent voltam, okozhat gondot?
Itt nagyon messze van ügyeletes sajnos.
Azért nem hiszem, h bántani kéne, nem pár hónapig ráért, nem erről van szó, de mégis...miből gondoltam volna?
Szoptatok, gyógyszert szedek, kevés nemi élet, a fáradtságot a szoptatás, hormonok, gyerkőc is okozhatja, ilyen esetben honnan kellene észrevenni egy esetleges terhességet???
Én se mehettem be terhesen a kisfiammal röntgenre. 20 hetes voltam akkor.
Egyébként nekem is hasonló volt nem volt mensesem (összevissza ciklus) viszont semmi tünetem se volt! Így 9 hetes voltam mikor gyanakodni kezdtem elmentem nőgyógyhoz és kiderült hogy baba van. Az első terhességemnél 6 hetes kortól haldokoltam, hánytam émelyegtem stb. most pedig SEMMI tünetem se volt! Mondjuk én is szoptattam még 2-3 szor egy nap de mi nem védekeztünk de mivel a ciklusom se tért vissza meg amúgy alapban is zavaros semmiből se sejtettem az első pár hétben hogy baba lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!