Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen röntgen ólomköpenyben...

Terhesen röntgen ólomköpenyben, ami válltól földig ér, és nem engem rtg-eztek, csak bent voltam, okozhat gondot?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 10:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Reméljük nem,de ha nem téged vizsgáltak,minek voltál bent.
2012. aug. 20. 10:28
 2/14 A kérdező kommentje:
A gyerekem karját nézték, ölemben ült.
2012. aug. 20. 10:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem kéne kitenni magad és a babát ennek,ilyen esetben menjen be vele apuka, nagyi,keresztszülő.Persze tudom a gyerek mellett a helyed,ne de bízzunk a legjobbakban.
2012. aug. 20. 10:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Én nem mehettem be a fiammal mikor mellkas röntgenezték, mert árt a babának(4héttel a szülés előtt), akkor volt 18hónapos a fiam.

Fura, hogy bemehettél.

A röntgensugárzás okozhat gondokat, de ezt megtippelni, hogy most neked fog e, sajnos nem tudjuk. Szülés után, ahogy fejlődik a kicsi, majd kiderül.

2012. aug. 20. 10:38
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem tudok róla, h terhes lennék, csak gyanús, de ez elég bonyolult, ha terhes vagyok, akkor nem pár hetes, inkább pár hónapos, csak mivel bogyót szedek, nem volt semmi gyanús, most viszont van pár gyanús dolog.

Szoptatok még és amellett szedendő fog.gátló mellett nincs mensi.

2012. aug. 20. 10:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Hű,szoptatsz,bogyót szedsz,vannak gyanús jelek,rtg-re mész,lehet több hónapos terhes vagy???

Nem kéne elmenni nőgyógyászhoz?

2012. aug. 20. 10:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Anyut is röntgenezték amikor velem terhes volt. Azt mondták neki, egy el nem végzett de szüksége vizsgálat többet árt, mint az elvégzett, amikor vigyáznak. Persze csak utólag, mert utólag derült ki hogy terhes. Semmi bajom, 32 éves vagyok:) Azért máskor vigyázz...
2012. aug. 20. 10:48
 8/14 A kérdező kommentje:

De kéne. Csak ma sehol nincs semmi.

Maradt kis pocim a terhesség után, és egyáltalán nem akarok még másik babát, másfél éves a kicsim.

2012. aug. 20. 10:51
 9/14 anonim ***** válasza:
És nem teszteltél???? Azért egy több hónapos terhességet már csak észre vettél volna.
2012. aug. 20. 11:07
 10/14 A kérdező kommentje:

Ma jött ez a gondolat, és ma semmilyen bolt nincs nyitva.

Furi dolgokat éreztem a hasamban alul, de persze lehet sima bélmozgás is, és csak 1x volt.

Én soha nem hittem, h lehet nem észrevenni terhességet, de most kész vagyok...

Kicsit puffad, feszül is alul a hasam, de lehet csak bebeszélem...

2012. aug. 20. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!