Van valaki aki már a betöltött 12. hét előtt volt a 12. heti genetikai ultrahangon? Eddig mindenhol csak olyanokat olvasok akik 12-13 héten voltak.
Nálunk (Békés megye) nem lehet hamarabb menni. Előttem épp egy lány kesergett, mert hazaküldték, hogy jöjjön egy hét múlva.
Szerintem azért, hogy pontos adatokat adjon a vizsgálat, érdemes a betöltött 12. héten menni.
Köszönöm szépen a válaszokat, bár nem igazán nyugtatott meg.
Egy hete voltam az orvosomnál, akkor voltam 10+5 napos, a CRL 46 mm volt és ő mondta, hogy akkor jövő héten kedden, azaz holnap megcsinálja a genetikai ultrahangot, a vérvétel pedig (kombinált teszt) csütörtökön lesz...Most akkor végképp nem értem...
11-től-13.hétig végzik a vizsgálatot.
Én 11+6 naposan voltam, minden rendben volt.
Hivatalosan a betöltött 11+0 és 13+6 között csinálják. De ez mensi szerint. Ha a baba az uh-n láthatóan később fogant akkor rendelnek vissza. Ezért ajánlják a 12. hetet, mert ott +/- 1 hét belefér.
Nekem az első fiamnál 11+3 naposan csinálták, minden oké volt, második fiamnál 11+5 naposan, most a lányommal 13+0-nál.
Köszönöm a válaszokat, akkor csak nem lesz korai a holnap.
Ezek után "csak" az eredmények miatt izgulhatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!