Akinek már 30-31. héten voltak jóslói és sokat nyilalt a hüvelyébe, annak előbb született meg a babája?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 07:56
1/4 anonim válasza:
Na erre én is kiváncsi lennék! :) Én 30+5 vagyok ma, és már 1, 5 hete minden nap görcsölget a hasam napi 5-6x biztos de csak fél percekre és elmulik de leginkább mikor ülök. (amúgy be vagyunk már fordulva) :)
Ahogy én hallottam ezek semmit nem jelentenek ettől függetlenül akár még túl is hordhatjuk.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem.
30-dik het ota gorcsolok, szenvedek, es meg mindig bent van a kisasszony a pocakban. :-(
40 hkm
3/4 anonim válasza:
Nekem a 18. héttől volt, fekvésre is lettem ítélve, aztán 40+4-nél született a fiam.
Most 29 hetes vagyok, szintén a 18. héttől van sajna, de teljesen zárt vagyok ennek ellenére.
4/4 anonim válasza:
én 29 hetesen 2 perces fájásokkal mentem be a kórházba. azt hittem, akkor megszülök. nem kezdtem nyílni viszont, úgyhogy elengedtek. azóta emelt magnéziumot szedek, akkor meg feküdnöm kellett napokig stb. most is azt mondják, pihenjek sokat. minden frontnál meg akarok szülni, keményedek, fájásaim vannak, de még egyben vagyok. ma lettem 36 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!