Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt tini anyukák vagy...

Vannak itt tini anyukák vagy akik most terhesek tiniként?

Figyelt kérdés
Ha igen lécci írjatok le mindent. Hogy történt, nem védekeztetek vagy vmi más. Meg hogy most hány évesek vagytok. Együttmaradtatok az apával? Minden érdekel....Bárki írjon amit csak tud. Előre is köszi!!!

2012. aug. 19. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Tini mamik MTV műsora.
2012. aug. 19. 22:56
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Gumival védekeztünk. Apával együtt vagyunk. 18 vagyok
2012. aug. 19. 22:58
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

A kishúgom barátnője babát vár, őt is sokkolta, minket is. Jövő tavasszal lesz 17, akkor már szülni fog. A fiú tagad mindent, hugi úgy tudja, nem védekeztek soha rendesen. Remélem, ő tanul az esetből, és jobban odafigyel majd.

24/N

2012. aug. 19. 23:25
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Számodra mit jelent a tini? :) Sokaknak még Én is fiatal vagyok, pedig nemsokára betöltöm a 23-at, és 33hetes kismama vagyok :D

A legjobb barátnőm esetét tudom leírni:

Ő 18éves, a múlthéten volt együtt 9 hónapja a barátjával. Mikor elöszőr összejöttek, akkor 6 hét után terhes lett (nem tervezett), sokat gondolkoztak mi legyen, de végül a megtartás mellett döntöttek. Csakhogy a csaj nem fejezte be a középiskolát, ergo nincs semmi végzettsége, és egy percet nem dolgozott még. A pasija is "csak" 22 éves, Ő legalább dolgozik, és van szakmája. A csaj aztán sajnos elvetélt, nagyon megviselte őket a dolog. Szakítottak rá nemsokára, de nem emiatt. Újra összejöttek, és most félidős terhes- TERVEZETTEN! A csaj szüleire nem lehet számítani, csak a srácéra, de Ők is elég szegények. A srác dolgozik, de mondanom sem kell hogy a mai világban 110e ft-os fizetésből mire mennek? Semmire.... sír a szájuk folyamatosan, hogy nem tudnak külön albérletbe költözni, meg a babának sem tudnak semmit sem venni.

Na de könyörgöm, mit gondoltak amikor nagy bátran nekiálltak annak a gyereknek? Hogy minden ingyen van? Ha még babacuccokat kapnak is, na de könyörgöm, ha különköltöznének- éhenhalnának kb.

Felelőtlenek voltak... nagyon... Szép dolog a gyerek ( Én már csak tudom) , na de a semmire....

Együtt vannak az Apával, de sajnos a pénzhiány mérgezi a kapcsolatukat!

33hkm

2012. aug. 20. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

2es vagyok.

Már 2hós mult a lányom

2012. aug. 20. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

19 éves vagyok és 33 hetes..Tervezett volt a baba,apukával 4 éve vagyunk együtt,azon belül 3 éve élünk együtt.Én befejeztem a középsulit.Az apa dolgozik már 10 éve kb,mert ő 28 éves...kb ennyi.

2012. aug. 20. 14:07
 7/10 Varga Esztíí válasza:
100%
14 éves vagyok.Jelenleg 6 hetes vagyok.Magán tanuló vagyok.És az apja a gyereknek tudomást sem akar rólam és a babáról sem akar tudni..!
2012. szept. 2. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, 14 vagy?Rendőrség, bíróság? Ez még büntetendő...
2012. szept. 2. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ó persze 14 évessen terhes. Ikrekkel vahy terhes mi?
2012. szept. 3. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de 14 évesen hova szülsz gyereket?! Plàne ùgy hogy az apja nincs melletted! Tönkte teszed a te és a baba életét is!

Èn 18 vagyok! 7 hetes. :) Együtt vagyunk az apukàval :) Fogamzásgátlò nem hatott! De nem bànjuk! Te is babàt vàrsz? :)

2013. aug. 20. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!