Vannak itt tini anyukák vagy akik most terhesek tiniként?
A kishúgom barátnője babát vár, őt is sokkolta, minket is. Jövő tavasszal lesz 17, akkor már szülni fog. A fiú tagad mindent, hugi úgy tudja, nem védekeztek soha rendesen. Remélem, ő tanul az esetből, és jobban odafigyel majd.
24/N
Számodra mit jelent a tini? :) Sokaknak még Én is fiatal vagyok, pedig nemsokára betöltöm a 23-at, és 33hetes kismama vagyok :D
A legjobb barátnőm esetét tudom leírni:
Ő 18éves, a múlthéten volt együtt 9 hónapja a barátjával. Mikor elöszőr összejöttek, akkor 6 hét után terhes lett (nem tervezett), sokat gondolkoztak mi legyen, de végül a megtartás mellett döntöttek. Csakhogy a csaj nem fejezte be a középiskolát, ergo nincs semmi végzettsége, és egy percet nem dolgozott még. A pasija is "csak" 22 éves, Ő legalább dolgozik, és van szakmája. A csaj aztán sajnos elvetélt, nagyon megviselte őket a dolog. Szakítottak rá nemsokára, de nem emiatt. Újra összejöttek, és most félidős terhes- TERVEZETTEN! A csaj szüleire nem lehet számítani, csak a srácéra, de Ők is elég szegények. A srác dolgozik, de mondanom sem kell hogy a mai világban 110e ft-os fizetésből mire mennek? Semmire.... sír a szájuk folyamatosan, hogy nem tudnak külön albérletbe költözni, meg a babának sem tudnak semmit sem venni.
Na de könyörgöm, mit gondoltak amikor nagy bátran nekiálltak annak a gyereknek? Hogy minden ingyen van? Ha még babacuccokat kapnak is, na de könyörgöm, ha különköltöznének- éhenhalnának kb.
Felelőtlenek voltak... nagyon... Szép dolog a gyerek ( Én már csak tudom) , na de a semmire....
Együtt vannak az Apával, de sajnos a pénzhiány mérgezi a kapcsolatukat!
33hkm
2es vagyok.
Már 2hós mult a lányom
Szia!
19 éves vagyok és 33 hetes..Tervezett volt a baba,apukával 4 éve vagyunk együtt,azon belül 3 éve élünk együtt.Én befejeztem a középsulit.Az apa dolgozik már 10 éve kb,mert ő 28 éves...kb ennyi.
Ne haragudj de 14 évesen hova szülsz gyereket?! Plàne ùgy hogy az apja nincs melletted! Tönkte teszed a te és a baba életét is!
Èn 18 vagyok! 7 hetes. :) Együtt vagyunk az apukàval :) Fogamzásgátlò nem hatott! De nem bànjuk! Te is babàt vàrsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!