Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bélgörcsre mi a legjobb...

Bélgörcsre mi a legjobb terhesség alatt?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok. Tudtam wcre menni. Ha fekszem vagy ülök és nem mozdulok meg, akkor nem görcsöl a belem. Ha felállok, akkor görcsöl bal oldalt a belem és kisugárzik a bal derekamba is. Volt valakinek ilyen? Mit csinálhatnék?

2012. aug. 18. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:

a szelektől görcsöl?

ha attól akkor az espubisant tudom ajánlani, gyógyszertárban kérdeztem ott mondták, hogy azt lehet szedni.

2012. aug. 18. 19:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Az espumisan nem szokott használni sajnos. Szerintem a szelektől van, de nem tudom. Lezuhanyoztam meleg vízzel és sokkal jobb lett, de még mindig fájnak a beleim...
2012. aug. 18. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor nem tudom sajnos, mert most azt mondtam volna, hogy meleg vizes zuhany... bár azt kipróbálhatod, hogy beleülsz egy 10 percre langyos vízbe. nekem az a puffadásnál sokat segített. jól ellazít...
2012. aug. 18. 21:03
 4/10 A kérdező kommentje:
megpróbálok lefeküdni aludni, remélem reggelre jól leszek. Vízbe nem merek beleülni, de a tussolás tényleg segít.
2012. aug. 18. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:

remélem jobban leszel! :)

(1.2. válaszoló vagyok)

2012. aug. 18. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
A múltkor én is így voltam, fél napi szenvedés után már nem bírtam tovább és bevettem egy No-Spa-t. Az Espumisan nekem sem használt semmit.
2012. aug. 19. 10:00
 7/10 A kérdező kommentje:
bementem végül a sürgősségire, mert féltem, hogy a babával lehet valami. Szerencsére minden rendben van. Valószínűleg nem is bélgörcsöm volt, csak azon a részen fájt már a baba rúgása, meg a szalagjaim feszülnek és jobban beindult a méhnövekedés is...
2012. aug. 19. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:

ha nincs baj, akkor jó.

nagyon jól tetted, hogy elmentél orvoshoz, így te is megnyugodtál.

:)

boldog babavárást :)

2012. aug. 19. 20:03
 9/10 isabel25 válasza:
sziasztok! Nem tudom él e még ez a topik. 20hetes vagyok és megőrülök a szúró fájdallomtol.nem tudok felegyenesedni aludni, hiába megyek wcre kicsit jjobb de nem múlik. bal oldalon len kisugárzik hátra is. ma hajnalban kezdődött.doki látta, minden rendben a terhességgel ciszta nincs, vizelet tiszta.nem tudom mit csináljak még..ma egész nap csak rengeteg folyadékot ittam nem is kívántam mást.nagyon féltem a kisfiam!! írjatok kérlek!
2012. okt. 23. 03:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia,

nekem végül az használt, hogy négykézláb álltam, a hasam lógott és arra enyhült a fájdalom. Arra jöttem rá, hogy attól volt, hogy harántfekvésben feküdt a baba és nagyon feszítette a hasam. A 30. héten fordult be, azóta semmi bajom. Nyugodj meg, nem lesz semmi bajotok! Annyi minden előfordulhat terhesség alatt, én akkor kaptam frászt, amikor a bal lábamat nem bírtam megemelni, mert a baba elnyomott egy ideget. Ne aggódj, hamarosan jobban leszel!

2012. okt. 24. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!