Igaz, hogy a Clearblue teszt az egyik legjobb a korai terhesség kimutatására? Sok helyen ezt olvastam a neten.
szerintem naggggggggggggggyon korán teszteltél, vár még pár napot............türelem.
drukk, és majd írd meg az eredményt
Ez egyénenként változik, nem mindenkinek termelődik egyformán a hcg szint. De fél óra után már nem ad valós eredményt, ez rajta is van a tájékoztatóján. Így az is negatív. NAGYON KORÁN TESZTELTÉL. A nem várt napján már próbálkozhatsz, nekem akkor a többi teszt is pozitív lett, bár van akinek pár napos késéssel is negatív. De csak arra adj ami időben jelenik meg.
Sok sikert!
A Clearblue tényleg megbízható, de NEM a legérzékenyebb. 50-es az érzékenysége, amíg a Qupido 10-es, a Gravi hcg 20-as, a Gabriel 25-ös. Keress rá a neten, több helyen is találsz összefoglaló táblázatokat a tesztek érzékenységével kapcsolatban!
Egyébként tényleg nagyon korai a teszt. Ovulció után 7-12 nap a beágyazódás és ekkor kezd termelődni a hvg. Legyél még egy picit türelmes! Drukkolok nagyon:)
Nekem bejött, de nem ennyire korán. Én a nem várt mensi napján teszteltem és 10es érzékenységű teszttel, amin annyira halvány volt a 2. vonal, hogy szinte nem is látszott, nem hittem neki, pedig reggeli első vizelet volt.
Majd este erőltetett vizeletből csináltam egy clearblue-t, nem bíztam benne, de az nagyon hamar határozott pozitiv lett.
Az első babámmal is a clearblue mutatta ki peteérés után 13. napon este a pozitivat, az elvileg érzékenyebb teszt másnap reggel még negatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!