Ihatok kávét várandósan, ha fáj a fejem?
szia!
Én szoktam inni,de nem erős feketét.Lefőzök egy adag (igazi,nem 3in1) kávét és felöntöm tejjel.Tulajdonképpen tejeskávét iszok.Nekem ez bevált.Nagyon ritkán iszok 3in1-et vagy capuccínót.
ha kívánod, persze. Miért ne????
Első gyerekkel nem ittam, utáltam, szoptatás alatt sem.
Másodikkal meg úgy, mint régen, kettő Nescafé, reggel-ebéd után, most már csak Ricoré. Sőt, a 2.-kal szoptatás alatt is ittam, aztán aludt mint a bunda...lényeg a mérték.
Én is napi 1-2 csésze rendes kávét iszok, a védőnőm mondta, hogy a kávé nincs tiltólistán, csak mérték a fontos. Ha nem innám akkor szerintem "meghalnék", olyan alacsony a vérnyomásom, hogy szinte tényleg nem is élek nélküle, csak mint egy zombi :).
üdv. 35 hkm.
Az elején mindig hasmenésem lett tőle, így hanyagoltam, de pár hete újra iszom reggelente a tejeskávét, nagyon jól esik. Nagyon kicsi kávéval, soksoksok tejjel :)
Nyugodtan ihatod.
Én is a napi 2x-i kávét hallottam, így a tejeskávé tuti nem árt. :)
24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!