Várandósan minden fogászati "beavatkozás" ingyenes?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 07:08
1/7 anonim válasza:
A fogmegtartó kezelések, vagyis a tömés, gyökérkezelés, fogkő eltávolítás...
A koronáért, műfogsorért fizetni kell.
2/7 anonim válasza:
Nálunk az sztk-ban ha fehér tömést kérsz az 6500 ft,nyilván amalgámot már senki nem akar,De a húzás,gyökérkezelés,gyökér tömés az ingyen volt nekem mivel helyi lakos vagyok.Valaki azt mondta nekem hogy az első 4 fog tömése is ingyenes,hát nem!!
3/7 anonim válasza:
nekem (igaz még nem babásan)volt egy lyukas fogam, amit az sztk-ban kezeltek, fehér tömést kaptam és ingyen volt.
milyen beavatkozásra gondolsz?
4/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan van 2 fogam elöl fent, amit szerintem be kellene tömni, és nyilván fehér töméssel szeretném:).
2012. aug. 18. 10:15
5/7 anonim válasza:
Nekem az sztk-s rendelésen nem terhesen is ingyen van a fogmegtartó kezelés (tömés, fogkőleszedés, foghúzás) Igaz a fehér tömés nem olyan jó minőségű, mint amit a magándoki tett be 8000Ft-ért, de látszani nem látszik, nem esik ki. Csak ha a nyelvemet végighúzom rajta akkor érzem, hogy hol van a tömés a fizetős töméseimnél ilyet nem érzek.
6/7 anonim válasza:
Nekem ingyen kicserélték a régi töméseimet fehérre. Ezek szerint doki függő lenne?
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy dokifüggő, mert nálunk ki van függesztve valami kormányrendelet, hogy milyen kezelések járnak ingyen a jónépnek. Megpróbálok rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!