Szerintetek? Név választás, nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
Lilla,Kincső,Dalma vagy Bíborka?2012. aug. 17. 19:45
21/23 anonim 

válasza:

12. válaszoló vagyok
Ó, jajj... :) A barátnődé lesz a kislány, vagy a tiéd? Én a férjemmel beszéltem meg a fiaink nevét és egyáltalán nem érdekelt, hogy ki mit gondol róla. Pedig a szüleink sem voltak tőle elájulva, de az első fiunkét már nagyon megszerették, a második meg még pocakban van, majd azt is megszokják. Én viszont úgy gondolom, hogy a mi gyerekünk, így mi adunk neki nevet. Olyan név nincs, ami mindenkinek tetszik. És az sem érdekel, hogy melyiket hogy lehet csúfolni, mert ha valakit csúfolni akarnak, úgyis fogják, ha nem a neve miatt, akkor más miatt. Szóval én azt gondolom, hogy hallgass a szívedre, meg az apukára és olyan nevet adjatok, ami NEKTEK tetszik. Nem is értem, hogy miért kell vadidegen emberek véleményére adni... :)
22/23 anonim válasza:
A vezetéknévhez szerintem a Dalma illik!
23/23 anonim 

válasza:

A vezetéknévhez a Dalma passzol a legjobban szerintem, bár nehéz dönteni, mindegyik szép név! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!