Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Léteznek ilyen terheseken...

Léteznek ilyen terheseken végzett kísérletek?

Figyelt kérdés
Tehát mittudomén, biztos titokban megy az ilyen, például hogy terhes nőnek fizetnek azért hogy beadjanak neki cuccokat amitől a gyereknek mondjuk megváltozik a pocakban a fejlődése, pl. gyorsabban fejlődik, vagy beadnak ezt azt, hogy a gyerek szőke-kék szemű emberke legyen majd és egy zseni aki már 6 évesen 12 nyelven beszél majd. Vagy értitek na... ilyesmi létezik vajon? Ha igen tökre bevállalnám. Ti nem?

2012. aug. 17. 13:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azzal kísérletezni, hogy a gyerek tutira kék szemű,szőke hajú legyen, a fogantatáskor lehet, hiszen ott dől el, hogy a férfi és női sejtekből milyen géneket kap a pici.

Azt meg nem igazán lehet befolyásolni, hogy zseni legyen, mert ugye ebben az esetben is csak "hozott anyagból" lehet dolgozni, tehát apának,anyának a sejtjeiből.Annyit viszont megtehetnek, hogy a rossz géneket tutira ne örökölje a pici.

De figyelmedbe ajánlom a Gattaca c. filmet( [link] )

Ez pont erről szól,nagyon jó,izgi, nézd meg:)

Gyógyszerkísérletek meg nincsenek terhesség alatt,vagy legalábbis nem tudom ki az az elvetemült, aki képes lenne ennek kitenni a gyerekét...

Bár nem tudom...hallottam már nem 1 érdekes sztorit...ha valaki képes eladni pénzért belső szerveit, akkor lehet ilyet bevállal...

2012. aug. 17. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

huh a kommented alapján most vagy viccelsz kérdező, vagy nem vagy 100-as...

2012. aug. 17. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:
ha ezeket komolyan gondoltad amiket írtál, akkor te BETEG vagy. Ne szülj soha .
2012. aug. 17. 15:12
 14/17 anonim ***** válasza:
A kérdező csak egy pénzéhes h.lye p.csa, semmi több. Mindenki környezetében van ilyen, de most hogy itt névtelenek vagyunk, ennek az egyednek köszönhetően picit beleláttunk hogy mi jár az ilyenek fejében, és hogy milyen az értékrendjük. Csak azt sajnálom hogy az anyja nem csináltatott rajta kísérleteket magzat korában...
2012. aug. 17. 15:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Hat meg ilyet!!!!!Te nem vagy normalis!Ilyen ebmereket mar a gondolataert is lecsukatnam!Nem is ertem hogy ilyen embereknek mi a celja az eletben!Egy gyermek eleteröl hogy lehet igy gondolkozni!Szerencsetlen hülyeee barom!Nemtudom te mit szolnal ha most rajtad kiserleteznenek es neked nöne szörös füled stb!!!!Hogy gondolhatsz ilyenre?Kitenned annak a gyerekedet hogy mindednki rajta nevessen egesz eleteben,es MASNAK nezzek!Nem szakadna meg a szived,amikor mindig zokog mert kiközösitik?De miert is kerdezek ilyet,hisz neked csak a penz fontos es a siker!Te nem vagy anyanak valo!De szerintem meg kutyat se tarts!25hkm
2012. aug. 17. 19:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Csajok ne idegesítsétek magatokat,nem éri meg!Ez egy unatkozó kis tizenéves aki agyilag zokni és jókat röhög a válaszokon.Na meg mellé le is pontoz mindenkit.Csak azt nem értem a moderátorok az ilyet miért nem törlik ki.
2012. aug. 17. 20:57
 17/17 Major Andrea ***** válasza:
100%
TAKARODJ INNEN B..MEG! EZ NEM AZ AZ OLDAL..... DE SZAR VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!