Léteznek ilyen terheseken végzett kísérletek?
3.vagyok
Tökéletes emberiség? Te úr isten! Nekem az én gyerekem úgy tökéletes ahogy van.
Legálisan biztos nincs ilyen lehetőség, de ha lenne én akkor sem mennék bele ilyen kísérletekbe.
Amúgy is nem kell nekem, hogy zseni legyen, csak egészséges, na meg ha nem is kék szemű akkor is nekem a saját gyermekem lesz a legszebb és legtökéletesebb a világon. Akármilyen lesz is imádni fogjuk! Ennyi!
38 hkm
Még gyógyszer kísérleteket sem végeznek- lásd nem tudni mit okoz a magzatnál xy gyógyszer hatóanyaga.
Nemhogy fajjavítósat.
Hát, akkor kár... pedig ezért megérte volna szülni. Igen, nézzetek bolondnak, de mekkora poén lett volna egy rosszul sikerült kísérlet és a gyerek mondjuk macskafülekkel, szőrösen jött volna világra, édes lenne, biztos meg lehetne gazdagodni ilyen félresikerült dologból is, fizetnének hogy fényképezhessék az tuti:D
Ne mondjátok hogy nem örülnétek ilyen gyereknek, vagy mondjuk kopoltyúval lélegezne és medencében kéne tartani. Mennyi pénzt hozna egy ilyen gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!