Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Léteznek ilyen terheseken...

Léteznek ilyen terheseken végzett kísérletek?

Figyelt kérdés
Tehát mittudomén, biztos titokban megy az ilyen, például hogy terhes nőnek fizetnek azért hogy beadjanak neki cuccokat amitől a gyereknek mondjuk megváltozik a pocakban a fejlődése, pl. gyorsabban fejlődik, vagy beadnak ezt azt, hogy a gyerek szőke-kék szemű emberke legyen majd és egy zseni aki már 6 évesen 12 nyelven beszél majd. Vagy értitek na... ilyesmi létezik vajon? Ha igen tökre bevállalnám. Ti nem?

2012. aug. 17. 13:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
48%
Hány éves vagy cunci? Van gyereked?
2012. aug. 17. 13:49
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
Pff...
2012. aug. 17. 13:50
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom te is egy unatkozó tini vagy.Eleve nem létezik ilyen,DE ha létezne is szerintem semelyik normális anya akinek a gyereke a legfontosabb nem menne bele ilyenbe.
2012. aug. 17. 13:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Ugyan unatkozok, de nem tini vagyok már, és ez komolyan érdekel. Nem hiszem el hogy az emberek nem akarnak tökéletes emberiséget kialakítani... én szeretnék.
2012. aug. 17. 13:53
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

3.vagyok

Tökéletes emberiség? Te úr isten! Nekem az én gyerekem úgy tökéletes ahogy van.

2012. aug. 17. 13:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Legálisan biztos nincs ilyen lehetőség, de ha lenne én akkor sem mennék bele ilyen kísérletekbe.

Amúgy is nem kell nekem, hogy zseni legyen, csak egészséges, na meg ha nem is kék szemű akkor is nekem a saját gyermekem lesz a legszebb és legtökéletesebb a világon. Akármilyen lesz is imádni fogjuk! Ennyi!

38 hkm

2012. aug. 17. 14:00
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Kedves Kerdezo! Te tokeletesen hulye vagy
2012. aug. 17. 14:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Utoljara Hitler vegeztetett emberkiserleteket, különös erdeklödessel az ikrekre (klonozas, hasonlo emberek "tenyesztese" miatt). Olvass utana, hakkor mire jutottak, azota nyilvan minden ilyesmi szigoruan tilos.
2012. aug. 17. 14:03
 9/17 anonim ***** válasza:

Még gyógyszer kísérleteket sem végeznek- lásd nem tudni mit okoz a magzatnál xy gyógyszer hatóanyaga.

Nemhogy fajjavítósat.

2012. aug. 17. 14:25
 10/17 A kérdező kommentje:

Hát, akkor kár... pedig ezért megérte volna szülni. Igen, nézzetek bolondnak, de mekkora poén lett volna egy rosszul sikerült kísérlet és a gyerek mondjuk macskafülekkel, szőrösen jött volna világra, édes lenne, biztos meg lehetne gazdagodni ilyen félresikerült dologból is, fizetnének hogy fényképezhessék az tuti:D

Ne mondjátok hogy nem örülnétek ilyen gyereknek, vagy mondjuk kopoltyúval lélegezne és medencében kéne tartani. Mennyi pénzt hozna egy ilyen gyerek...

2012. aug. 17. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!