Szomszédomban illegális autószerviz működik. Minden áldott nap (hétvégén is) hallgatnom kell a légkulcs, kompresszor, kalapálás, indítási kísérletek, stb. zaját. Hogyan lehet ezt megszüntetni? Írtam már több helyre, de nem történt változás.
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 14:01
1/9 anonim válasza:
Szia MAGYAR barátom. Jelentsd fel, dögöljön meg a szomszéd tehene is!
2/9 anonim válasza:
Ez az!
Köcsög vagy!
Remélem még ma beszar a kocsid!
3/9 A kérdező kommentje:
A válaszotok átlagosan 67%-ban hasznosnak van nyílvánítva, de ha van igazság, akkor ez a két hozzászólás csökkenti ezt az irreálisan magas mércét. Szóval nem az iparterületen lakom hanem lakó és pihenőövezetben. Mivel én adózom és éjszakás vagyok, ezért elfogadhatatlannak tartom már csak az állam érdekében is (mint Magyar), hogy egy adócsaló megzavarjon a pihenésemben. Több a nyugdíja mint a fizetésem, holott csak egy átlagon aluli képességekkel rendelkező pszichopata aki sofőr volt. Mi több, diplomás szüleimnél is több a nyugdíja a szakmunkásbizonyítványával ellenére annak, hogy a munkaviszonya kevesebb. Miről beszéltek? Nehogy már ne nekem legyen igazam. Az ilyen börtönbe való.
2012. aug. 20. 01:46
4/9 anonim válasza:
A NAV-nak szólj, majd ők megbüntetik, ha nem kapnak számlát. Nyugodtan nyomd fel, a többiekkel ne törődj, sose lesz rend, ha vannak adócsalók, akik nyugodtan élhetik világukat.
5/9 anonim válasza:
Ó te szerencsétlen magyar vagyok anyukám értelmiségi diplomás azt se tudom hol a fäszom mi van veled te????
6/9 anonim válasza:
#5 Az lehet, hogy anyukád értelmiségi, de hogy te nem, az is biztos. Amúgy mit szerettél volna mondani?
7/9 anonim válasza:
önkormányzat - telepengedélye van?
önk. jegyző - birtokvédelem, zaj
NAV - adózás
8/9 A kérdező kommentje:
Nincsen telephely-engedélye. Gyakran az utcán az aszfaltot (közterület is összeszennyezi olajjal. Próbáltam már beszélni vele, de ilyenkor támad. Legutóbb egy éles fémlapáttal támadt rám. Volt olyan is, hogy a kiskorú (5éves) gyereket úgy megijesztette, hogy napokig nem mert az utcára menni. Ja, azok nem járnak el, próbáltam már.
2013. júl. 10. 05:32
9/9 A kérdező kommentje:
volt aki megértette, de te sajnos nem. Gondolkodj el, hogy miért?
2014. febr. 15. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!