Ez normális? Úgy félek?
Figyelt kérdés
6+1 hetes terhes vagyok, és eddig fájt, a mellem, éjjelente alig tudtam aludni, most meg enyhült, már nem fáj annyira mint eddig!Szerintetek ez bajt jelez?2 napjaa szedem a Duphaston, lehet az enyhítette, vagy az nem csinál ilyet?Első baba, volt már egy vetélésem, ezért félek nagyon!2012. aug. 16. 06:45
1/5 anonim válasza:
Ne félj, ez semmit sem jelent. Próbáld meg kevésbé szorongva tölteni ezt az időszakot, mert bedilizel!! A Duphaston nagyon jó szer, emellett csak nyugalommal tudsz tenni a gyermekedért, tedd is meg!!
2/5 anonim válasza:
Megértem az aggodalmat, de nyugodj meg. Biztos nincs semmi baj, a duphaston tényleg nagyon jó. Én is túl vagyok egy vetélésen és rettenetesen aggódtam( néha most is :P) mikor jönnek és mennek a tünetek. Tegnap pl. viszketett a mellbimbóm, ma viszont semmi jele... Ne aggódj, ameddig nem vérzel és nem görcsölsz addig semmi baj. Boldog babavárást! :)
3/5 anonim válasza:
Szia! Feltettem en is anno egy ilyen kerdest, ugyanigy volt velem is. Mar a mensi elott iszonyuan fajt a mellem, pozit teszteltem es kb egy het mulva elmult, alig-alig fajt. Nagyon megijedtem, fogdostam egesz nap, hogy talan most mar faj:)
Aztan rajottem, hogy a tunetek jonnek-mennek. RA egy hetre megint visszajott a fajdalom, csak megerosebben:) aztan masmilyen tunetek is lettek, es felvaltva jottek:)
Nyugi, minden rendben van.
21 hetes kismami
4/5 anonim válasza:
Hát én meg örültem, hogy végre nem fáj a mellem, amikor elmúlt. :)
És az eredmény itt üldögél az ölemben.:)
Ne kezd el, ne legyél dinka para kismama!
Fogadd meg, hogy akkor aggódsz, ha a doki azt mondja, hogy van rá okod. Akkor szép terhességed lesz.:)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom túlparázom, de félek, h őt is elveszítem. Csak ez a mellfeszülés volt az egyetlen tünetem, meg a sűrű pisilés, és megijedtem, mert mindenki azt mondja, ha elmúlik egy tünet, akkor az vetélésre utal!
2012. aug. 17. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!