A legelső pozítiv tesztet a terhesség hányadik hetében / esetleg menszi előtt? / csináltátok?
En 11 vagy 12 nappal lehettem peteeres utan. Hosszuak a ciklusaim (kb. 30 nap) szoval meg vagy 5 nap volt a nemvartig, es pozitiv lett. (Aggodtam is eleget, hogy meg ne jojjon, de nem jott.)
27 hkm
Mensi elott ket nappal csinaltam, halvany pozi lett:) onnantol csinaltam vagy 20 tesztet, hogy lassam, erosodik e naprol napra:))
Mert volt egy terhessegem elotte, ami felszivodott es nem erosodott a teszt. Aztan nagyon feltem emiatta, es ezert a sok teszt.
21 hetes kismami
Mensi elött 3 nappal (11.dpon) halvány pozim lett reggel, majd délután erősebb halvány pozi. Utána napról napra erősödött.
6+4hkm
a nem várt napján csináltam tesztet és erős pozitívat kaptam...
11hkm
Nekem ilyenek lettek a tesztjeim!10-es erősségű One Steep tesztel már 11DPO-n halványan láttam de fotón a 13.DPO-tól látszik!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!