Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek a terhesség elején...

Akinek a terhesség elején érzékeny volt a melle, az időben kb mikorra tehető?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem már akkor érzékeny volt amikor meg kellett vna jönnie..tehát szinte rögtön..
2012. aug. 15. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, és ez égő vagy inkább duzzadt érzet volt? Mindkettőben?
2012. aug. 15. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az elejétől. Konkrétan olyan volt, mintha lehorzsoltam, égettem volna a bőrt róla. Kénytelen voltam melltartóbetétet hordani, annyira fájt a melltartó.
2012. aug. 15. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
nagyon érzékeny és olyan égő érzés is van..mindkettőben.és még mindig tart..
2012. aug. 15. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 10.dpon kezdett fájdogálni, először csak a mellbimbóm volt érzékeny, aztán a pozi teszt után (11.dpon) pár napig még mindig csak a mellbimbóm, aztán egy hét múlva már az egész mellem érzékeny lett.

Most vagyok 6+5hetes, az egész mellem fáj ha leveszem a melltartót, napközben nem érzem, csak este melltartó nélkül.

2012. aug. 16. 07:50
 6/7 anonim ***** válasza:
még nem is tudtam h babám lesz már gyanús volt h a mellbimbóm iszonyúan fájt érzékeny volt minden érintésre de be is dagadtak de annak nem jelentettem nagy figyelmet mert menzi előtt mindig megnőttek...
2012. aug. 16. 08:29
 7/7 A kérdező kommentje:
És menszi előtt mennyivel? 1-2 nap?
2012. aug. 16. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!