Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Biztos volt már...

Tóth Bernadett2 kérdése:

Mi lehet ez? Biztos volt már így más is? Görcs?

Figyelt kérdés

33 hetes vagyok, 2. baba. 2 órája mesi szerű fájdalmam van. Nem periodikus, hanem állandó. Megy a hasam azóta. Olyan mint mikor meg van és enyhe de hosszú ideig tartó görcsöd van. MgB6-ot vettem be, próbálok pihenni, de a 1,5 évesem mellett nem nagyon tudok... Tudom, menjek dokihoz a biztonság kedvéért... De ez nem annyira egyszerű. Tök egyedül vagyok, külföldön élünk, a férjem péntek reggel ér haza, a nyelvet kicsit beszélem csak. Szóval amíg nem egyértelmű h baj lehet addig nem mennék el itthonról. Jósló lehet? Első gyereknél nem emlékszem ilyenre. Ja és tegnap is ment kicsit a hasam, de az egyértelmű gyomorgörcs volt. Az első szülésem császár volt, nem voltak fájásaim, szóval tapasztalat nincs...

Tudom itt nem orvosok vannak de hátha vkinek volt hasonló. Köszönöm.

2012. aug. 15. 17:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Bárcsak én is ott tartanék. :) Nekem még 6 hét...

Drukkolok! :)

2012. aug. 18. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!