Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Biztos volt már...

Tóth Bernadett2 kérdése:

Mi lehet ez? Biztos volt már így más is? Görcs?

Figyelt kérdés

33 hetes vagyok, 2. baba. 2 órája mesi szerű fájdalmam van. Nem periodikus, hanem állandó. Megy a hasam azóta. Olyan mint mikor meg van és enyhe de hosszú ideig tartó görcsöd van. MgB6-ot vettem be, próbálok pihenni, de a 1,5 évesem mellett nem nagyon tudok... Tudom, menjek dokihoz a biztonság kedvéért... De ez nem annyira egyszerű. Tök egyedül vagyok, külföldön élünk, a férjem péntek reggel ér haza, a nyelvet kicsit beszélem csak. Szóval amíg nem egyértelmű h baj lehet addig nem mennék el itthonról. Jósló lehet? Első gyereknél nem emlékszem ilyenre. Ja és tegnap is ment kicsit a hasam, de az egyértelmű gyomorgörcs volt. Az első szülésem császár volt, nem voltak fájásaim, szóval tapasztalat nincs...

Tudom itt nem orvosok vannak de hátha vkinek volt hasonló. Köszönöm.

2012. aug. 15. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pedig nem lenne rossz, ha látna orvos... Nekem korábban jött a babám - a doki szerint a hasmenés lehet(ett) előjel... (Bár nekem nem igazán görcsök voltak, hanem a burok repedt meg).
2012. aug. 15. 17:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem kb. a 33-34-dik hettol van ilyenem. Eros mensi szeru gorcs, ami allando, nem hol jon, hol megy. Par oraig kitart, aztan abbamarad, aztan ujra kezdodik. Nekem foleg ejjel van, szoval azota nem igen alszom.

Azt mondtak ra nekem, hogy a masodik gyereknel ez normalis, es hogy a mehed gyakorol. Meleg zuhany, vagy melegvizes palack a hasad aljara enyhiti. Legalabbis nekem attol kevesbe faj.

Most vagyok 39+4 napos, ugyhogy en mar alig varom, hogy vege legyen!

Ha a meleg viztol es a pihenestol nem enyhul, akkor mindenkeppen probalj meg eljutni dokihoz.

Hol van kulfoldon? Melyik orszagban?

Kitartas!

2012. aug. 15. 18:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Spanyolországban vagyunk. Most enyhült kicsit, gondolom a MgB6-tól is. Szerintem is jósló, csak hát jobban félek amikor így egyedül vagyok. Az első gyerkőcnél semmi ilyen görcsölés nem volt. Remélem elmúlik már... Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 15. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Az elsovel nekem sem volt egy darab gorcsom sem, most meg mondom, mar hetek ota folyamatosan. De a meleg zuhany segit rajta, probald ki!
2012. aug. 15. 18:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát, most zuhanyoztam, ugyanúgy fáj. 6 óta k8icsit enyhébb, de akkor is van sajnos. Olyan mintha megjött volna, akkor fájdogált így. De jó h a 2. gyereknél jön ez elő amikor már nem tudunk pihenni... :) Remélem alvás előtt elmúlik.
2012. aug. 15. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Remelem, hogy elmulik. Nekem nem szokott. :-)

Mi is kulfoldon elunk, ugyhogy napkozben a nagyokkal vagyok elfoglalva, ejjel meg nem alszom a gorcsoktol.

2012. aug. 15. 21:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát, nem múlt el... Egy alap fájdalomszerűség még most is van. Fantasztikus...
2012. aug. 16. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:

És hogy vagy most?

Nekem általában éjjel, este szokott fájni, meg reggel. Egész nap egész jól elvagyok.

2012. aug. 16. 16:03
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajna azóta is minden délután elkezdek görcsölni :( Tegnap beálltam 10 percre a zuhany alá mert már nem bírtam, utána jobb lett. Jól nézek majd ki ha okt elejéig így megy... Este is rosszabbul alszok emiatt egyébként. Neked is 2. baba?
2012. aug. 18. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudom, szornyu.

En hetfore vagyok kiirva, igen, masodik baba, es mar hetek ota gorcsolok, szenvedek, minden nap, ejszaka. :-(

Tegnap elment a nyakdugom, megorultem, hogy vegre lesz valami pozitiv valtozas, de sajnos meg semmi.

Kitartas Neked!!!

2012. aug. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!