Mi lehet ez? Biztos volt már így más is? Görcs?
33 hetes vagyok, 2. baba. 2 órája mesi szerű fájdalmam van. Nem periodikus, hanem állandó. Megy a hasam azóta. Olyan mint mikor meg van és enyhe de hosszú ideig tartó görcsöd van. MgB6-ot vettem be, próbálok pihenni, de a 1,5 évesem mellett nem nagyon tudok... Tudom, menjek dokihoz a biztonság kedvéért... De ez nem annyira egyszerű. Tök egyedül vagyok, külföldön élünk, a férjem péntek reggel ér haza, a nyelvet kicsit beszélem csak. Szóval amíg nem egyértelmű h baj lehet addig nem mennék el itthonról. Jósló lehet? Első gyereknél nem emlékszem ilyenre. Ja és tegnap is ment kicsit a hasam, de az egyértelmű gyomorgörcs volt. Az első szülésem császár volt, nem voltak fájásaim, szóval tapasztalat nincs...
Tudom itt nem orvosok vannak de hátha vkinek volt hasonló. Köszönöm.
Szia!
Nekem kb. a 33-34-dik hettol van ilyenem. Eros mensi szeru gorcs, ami allando, nem hol jon, hol megy. Par oraig kitart, aztan abbamarad, aztan ujra kezdodik. Nekem foleg ejjel van, szoval azota nem igen alszom.
Azt mondtak ra nekem, hogy a masodik gyereknel ez normalis, es hogy a mehed gyakorol. Meleg zuhany, vagy melegvizes palack a hasad aljara enyhiti. Legalabbis nekem attol kevesbe faj.
Most vagyok 39+4 napos, ugyhogy en mar alig varom, hogy vege legyen!
Ha a meleg viztol es a pihenestol nem enyhul, akkor mindenkeppen probalj meg eljutni dokihoz.
Hol van kulfoldon? Melyik orszagban?
Kitartas!
Remelem, hogy elmulik. Nekem nem szokott. :-)
Mi is kulfoldon elunk, ugyhogy napkozben a nagyokkal vagyok elfoglalva, ejjel meg nem alszom a gorcsoktol.
És hogy vagy most?
Nekem általában éjjel, este szokott fájni, meg reggel. Egész nap egész jól elvagyok.
Tudom, szornyu.
En hetfore vagyok kiirva, igen, masodik baba, es mar hetek ota gorcsolok, szenvedek, minden nap, ejszaka. :-(
Tegnap elment a nyakdugom, megorultem, hogy vegre lesz valami pozitiv valtozas, de sajnos meg semmi.
Kitartas Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!