Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzom terhesen, de csökken...

Dohányzom terhesen, de csökkentettem napi 3-4 szálra, a napi 1 doboz helyett. Tudom hogy így sem egészséges, de mennyiben befolyásolja a terhességet, és a baba épségét ez a mennyiség?

Figyelt kérdés
Lehetőleg azok válaszoljanak, akik szintén dohányoznak, mert aki nem dohányzik egyértelműen a leszokást javasolja, amit megpróbáltam, de az emiatt kialakult folyamatos stressz miatt az orvos azt mondta, hogy inkább csökkentsem.15 éve dohányzom és a hirtelen letétel nem sikerült.Van e javaslatotok ezzel kapcsolatban?
2008. máj. 9. 22:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod itt a végén, hogy szerencséd volt?

Egyébként nekem ezzzel a terhesség alatti dohányzással leginkább az a bajom, hogy az anyuka magát kíméli a leszokás okozta traumáktól, meg hallgat arra az orvosra, aki azt mondja, jobban árt a babának is, ha hirtelen abbahagyja,. Olyan könnyű ezt elhinni! És abba belegondolt akármelyikőtök, aki nem tudta letenni, hogy az a gyerek is kvázi dohányos mikor világra jön, mert hozzászokik a napi nikotinmennyiséghez és kint tuti nem nyom senki a kezébe egy cigit, hogy elszívja? Magunkat kismamaként kíméljük, de a gyerekünket újszülöttként nem..

2009. aug. 6. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!