Az baj ha szinte egész nap háton fekszem?
Amig jol erzed magad haton, addig semmi bajotok nem lehet tole. En megkerdeztem a dokimat, mert nekem sehogy sem jo, csak haton, es azt mondta, hogy ha ugy kenyelmes, akkor nyugodtan.
Olvastam, hogy a baba oxigenhianyos lehet tole a terhesseg vegen, mert a baba es a meh sulya nyom valami nagy arteriat, ezert is kerdeztem meg az orvost, de nekem azt mondta, ha nyom valamit vagy valami nem jo, akkor ugysem kenyelmes, tehat nyugodtan fekudjek haton.
39 hkm
ha kényelmes akkor nyugodtan :) én sajna nem tudok háton feküdni mert a baba azonnal rugdosni kezd, nem szereti ha a hátamon fekszek
19 hkm
Ha baj lenne, azt te előbb észreveszed, minthogy a babának baja esne belőle. Amíg nem fulladsz, nem szédülsz, nem vagy rosszul, addig nyugodtan feküdj háton!
26 h km
Én is úgy olvastam, hogy 30. hétig nyugodtan lehet háton feküdni.
Nálam már most is van, ha háton fekszem, hogy nagyon elkezd rugdosni a baba, és ha átfekszem oldaltba egyből gyengébben rugdos, így nem fekszem háton, nem is esik jól.
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!