Miért vagyok ennyire fáradt, egész nap fekszem amugy nem vagyok lusta, normális dolog ez?
Ne aggódj, elmúlik. Próbáld meg átaludni az első 12-14 hetet. Én egyébként mindig nagyon korán kelek, fél hétre jártam dolgozni és ezzel soha nem volt problémám. Imádok korán kelni és napi 6 óra alvás nekem bőven elég volt.
De nem az első trimeszterben. Felébredtem ugyen és bementem a munkahelyemre, de tíz óráig csak élőhalott voltam: szó szerint alig láttam a fáradtságtól, ha hirtelen fordultam elszédültem és állva/ülve el tudtam volna aludni. Munka után egyből hazarohantam, a délutánt végigaludtam, majd vacsi és kezdtem előlről. Kb kétszeresére nőtt az alvásigényem, semmilyen kapcsolatot nem tartottam a külvilággal, a párom is max nézhette, amint éppen alszom. Nagyon mókás volt! :-)
De valamikor 12 hét után elmúlt. A vicces csak az, hogy most tele vagyok energiával, erre fekhetek egész nap, mert veszélyeztetett vagyok... :-(
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!