Ez lehetséges, hogy terhességre utal?
Figyelt kérdés
Még van 2 napom a nemvártig,a hőm 37,5 a méhszájam kemény,nehezen elérhető olyannyira,hogy befelé fordult balra,folyásom egyáltalán nincs pedig eddig mindig szokott lenni,most teljesen száraz.Ez jó jel?2009. júl. 22. 09:28
1/3 anonim 

válasza:

Nos!A hőd szép magas,gondolom nem vagy beteg.
Ha továbbra is fent marad,akkor lehet reménykedni,és tesztelni.Biztos nehéz kivárni,de a nem várt után még várj 2-3 napot ,hogy ne azon kelljen izgulnod,hogy a halvány csík mit jelent????
Bár nekem a nem várt napján halvány pozitív lett a teszt,3 nap múlva már erősebb,viszont a hőm ingadozik.Tettem fel egy kérdést,hogy ez nem jelent-e bajt,és azt válaszolták,hogy nincs gond,már nem kell méregetni,csak örülni.De azért az emberben benne van a félsz...
2/3 anonim 

válasza:

Ez mind nagyon jó jel. Bizakodjuk:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,nem vagyok beteg nem azért ilyen magas a hőm.:)Igen én is arra gondoltam,hogy várok még egy hetet biztos ami biztos.Nem szeretnék ujra csalodni. De az nem gond,hogy elfordult a méhszájam,az utal valami rendelleneségre?
2009. júl. 22. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!