65 mm-es uterus, és 49mm-es petezsák, mekkora terhességre utal? Jelent ikreket, attól, h az uh-on nem láttak két bébit?
E méretek szerint kapott terhességi hetet nem árulom el,kíváncsi vagyok ti mit mondtok,mert én nem akarom elhinni ezeket a méreteket.
Nincs baj ugye?Azt mondta volna a doki?
Köszi mindent.
bocs, én is félrenéztem, 49 mm-nél már nem petezsák van, és egyből a mm-ben gondolkodtam.
Két kérdés: nem 4,9 mm?
ill. embrió van a petezsákban?
Nem írtam el,konkrétan ez van a papíromon! Akkor lehet a dokinál írtak el vmit! Ugye,érthető,h nem értettem a méreteket?!!!!
Amúgy ezekhez a méretekhez állítólag egy 8 hetes terhesség passzol,és egy 16mm ülőmagasságú magzat,szívműködéssel!
Sehol a neten nem találtam erre infót,ezért tettem fel a kérdést,hátha általatok okosabb leszek.
De ezekszerint elírtak vmit!
Az uterus=méh,az lehet 65mm?Vagy az sem jó érték?Nem tudom,mit jelentenek ezek,ha esetleg valósak.... :S
Két hét múlva kell mennem megint,most 10 hetes vagyok,majd ott úgyis kiderül,de már nagyon furja az oldalam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!