Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez terhességre utal?

Ez terhességre utal?

Figyelt kérdés

Sziasztok

4 napja késik a menzeszem de előfordult már , hogy 7 napot késett!!Nem védekeztünk hanem mikor elment volna kihuzta...

viszont már (mert nagyon felelőtlenek voltunk :S) már 3 éve szexelünk igy és még nem estem teherbe egyszer sem !!Nem is érzek semmit ne hányingert se a testemen változást semmit!! Lehet h a stressz miatt késik? Amint lehetséges tesztet veszek,de azért szeretném ha válaszolnátok!!!

2011. márc. 9. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
bármitől késhet. nekem késett már 3 hetet is és utána jött meg. indulj ki abból, hogy mi votl életed (vagy az utóbbi egy év) leghosszabb ciklusa és ha az letelik, tesztelj. ha nem tudsz addig várni, esetleg tüneteid is lennének, akkor akár most is lehet
2011. márc. 9. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:
3 éve vagyok a párommal és mindig így szexeltünk, és soha nem volt baj!!!Tüneteim pedig egyáltalán nincsenek... nemtudom hát hamarosan kiderül.... nagyon remélem, hogy nem vagyok az
2011. márc. 9. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
de gondolom azért örülnétek neki/megtartanátok a babát. feltételezem, aki ilyen módszert választ, az vállalja azt is, hogy becsúszhat a baba.
2011. márc. 9. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem sajnos persze mivel erről van szó így szexeltünk biztos erre lehet következtetni,de nem csak nagyon felelőtlenek voltunk és nagyon hülyék nincs mit ezen tagadni!!!! 16 éves vagyok és nagyon nem szeretnék még babát ráérek majd 20 26 évesen!!! Egy biztos mostantol csakis tabletta és gumi!!!
2011. márc. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!