36 hetes terhes vagyok, és eddig 21kg híztam! Lehet baja a babának belőle?
Figyelt kérdés
Az orvos és a védőnő is aggódik a súlyom miatt, és elküldtek egy nagyobb kivizsgálásra, hogy kiderítsék mi lehet a hízás oka, de mindent rendben találtak! Nem értem hogy ebből mi baja lehet a babának hogy ennyire felfújják az orvosok!2012. aug. 14. 13:08
11/13 anonim válasza:
én 31 hetes vagyok és 15 kg nál tartok és nálam sem érti senki hova ment, mindenki néz, hogy "mennyi??15??hát nem látszik!", mindenem rendben van, semmi bajom. de kérdem én: akkor tényleg mégis hova mennek a kilók? 170/60ról indultam, és pl h&m-es s méretű trikóm (hosszú aljú) most is simán jó rám, pedig már 103 cm a hasam (60-70 között vmennyi volt a derekam) és az s illetve m-es pizsigatyám is rámjön, azokban alszom (farmernacik sajna nem, mert csípőben azok túl feszesek voltak, és comban is pont passzentosak, így azok már nem)...szval ilyenkor hová megy?? a karomon is épphogy látszik, hogy pici ment rá (kb 1 cm max 2)...én ezt nem értem..:S
12/13 A kérdező kommentje:
Én is ugyanígy vagyok, nálam sem értik hová megy a súly, még az orvos is néz rám mikor látja hogy már 21kg-nál tartok!! Nem érti hogy akkor terhesség előtt milyen vékonynak kellett lennem hogy 20kg így elvesszen rajtam! Én szinte ugyanazokat a ruhákat fel tudom venni akmiket eddig hordtam, igaz van felső ami rövidebb a hasam miatt, de a nadrágokkal nincs baj! És azóta feljött plusz 2 kg is.
2012. aug. 17. 09:09
13/13 anonim válasza:
Hát akkor reménykedjünk hogy ez viz vagy nem tudom mi de hamar lemegy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!