Milyen támogatásokra leszek jogosult küldöldön?
Sziaszto!
Olvastam a kérdéseiteket és a válaszokat szintén kismama vagyok és a TB-nél dolgozom,azt a tanácsot tudom adni, hogy ha a gyerek vagy valamelyik szülő bármilyen külföldi papaírokkal rendelkezik ne játszmázzatok mert szigorúan veszik és utánna néznek.Könnyen meg lehet bukni mert ellenőrzik a védőnői és gyerekháziorvosi jelentéseket és ha a gyerek nincs regisztrálva bekérik a papirokat és bukta van.Van olyan aki már a lejárt gyes-e után bukoptt meg.Ez bizony közokirat hamisításnak minősülő súlyos bűncselekmény. Azt gondolom nem éri meg az a járulékok levonása után megmaradt 25000 forint ezt a kockázatot.
Köszi a választ!
Én nem játszmázni akarok, hanem megkapni amit szoktak adni! Én semmilyen támogatást nem fogok itt kint igénybe venni! Azt meg hogy a gyereknek vannak külföldi papírjai, nem is lehet eltitkolni, mert az anyakönyvin ottvan hogy nem otthon született! Ezért kérdeztem mi ennek a menete, mert nem tudom. NEm azért mert csalni akarok!
Én nem a magyar, hanem az amerikai útlevelet akarom neki megvárni! az meg úgy 2 hónap volt az unokahúgomnak asszem...
Az előző amerikában lévő lánynak aki októberre várja a babát! Én is októberre várom, merre Vagy Te? ha van kedved írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!