Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már teljesen belezavarodtam,...

Már teljesen belezavarodtam, segítene valaki? Tgyás kérdés.

Figyelt kérdés

Szóval most gyesen vagyok a két éves lányommal. Szeptember 30-ra vagyok kiírva a kicsivel és szeretném igényelni a tgyást 28 nappal szülés várható ideje előtt, az elvileg szept. 2.

Mikor kell elküldenem a papírokat és milyeneket? Szept 2 előtt, vagy csak akkortól lehet? A gyest mikor kell lemondanom, azt már most is lehet szept.2-es dátummal? Vagy azt kell is hamarabb? Vagy akkor ez most hogyan is működik? Mert a védőnő is mást mond, meg a főnököm is csak hebeg-habog, de senki nem mond értelmes választ. Ráadásul a főnököm külföldre utazik 1-2 héten belül és előre kellenének az aláírt papírok tőle, de így nekem kell elküldenem mert ő ezt már nem tudja intézni. Tiszta káosz van a fejemben, segítene valaki????

Bocsi a kusza fogalmazásért, remélem azért érthető vagyok!

2012. aug. 13. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem árt előtte 30 nappal sem elküldeni a papírokat, mert van némi átfutási ideje. Csak bele kell írni azt a dátumot, amikortól jogosult leszel rá / fogod igényelni.
2012. aug. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!