Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napok óta (lehet már két hete...

Napok óta (lehet már két hete is) szinte semmi étvágyam sincs. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Alig tudok enni. Ma ettem reggelire egy fél szelet kenyeret, délelőtt egy kakaós csigát és most egy kis görögdinnyét. (pedig van itthon főtt étel csak nem kívánom). Lassan már engem is aggaszt, hogy ennyire nincs étvágyam.

A babát múlt hétfőn mérték kb 2400 grammra saccolták. Szépen mocorog. És a pénteki CTG-n valamint áramláson is mindent rendben találtak.

34 hetes és 2 napos terhes vagyok.

2012. aug. 13. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem, csak ahogy nő a babu, úgy egyre kevesebb helye van a gyomrodnak, és állandó teltség érzeted van, ezért nem kívánod az ételt. Csipegessél, az is valami! Vagy próbálj meg keveset enni, többször, még többször, mint eddig. Nem azt mondom, hogy egész álló nap nassolj, hanem egészségesen egyél, csak keveset és többször. Így nem terheled meg a gyomrodat sem, és nem is "éhezel".

Szép babavárást, könnyű szülést!

26 h km

2012. aug. 14. 09:09
 2/3 Avery ***** válasza:

Elsővel egyetértek :)

Én 31 hetes vagyok, és vacsira egy órán keresztül ettem egy 3 tojásos rántottát, mert alig "fért be".

Ha amúgy minden rendben a vizsgálatok alapján, szerintem ne aggódj.

2012. aug. 14. 19:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat

Holnap megyek a védőnőmhöz is és az orvosmohoz is. Majd megemlítem nekik.

2012. aug. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!