Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen 12 kg szedtem fel....

24 hetesen 12 kg szedtem fel. Tul sok volna? Es meg csak most fognak jonni igazabol a plusz kilok, es az etvagyam is nagy, napi 3x etkezem, de olyanko nagyon jol lakom, es azon kivul szinte egesz nap ragcsalok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem kevés, de ezt majd a dokid, meg a védőnőd fogja megmondani.
2009. máj. 3. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:

háááát nem kevés.

A dokid/védőnőd nem mondta még? Egyél rendszeresen, de szerintem a rágcsát, hanyagold

Boldog babavárást :)

2009. máj. 3. 12:24
 3/8 A kérdező kommentje:
de, mondta a vedono, mult honapban 4,5 kg szedtem fel, amit nem is irt be, 2 kg-mal kevesebbet irt, mert h. a dokinak nem fog tetszeni, mivel tul sok, de azota megint hiztam 5 kg -mot, szerdan megyek kontrolra
2009. máj. 3. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy kicsit valóban sok amit híztál. 10-15 kilónál több nem javasolt hizásba terhesség alatt. A 24 héten max 2-3 kilót kellett volna hiznod. az utolsó két hónapban nagyon meg fognak szaladni a kilók.

Próbáld meg visszafogni a nasit. Sok problémád lehet a későbbiekbe.

A védőnő meg nagyon helytelenül jár el, hiszen az elsődleges dolga figyelni rád, nem pedig az orvos előtt titkolni a tényeket. Neki ezt tudni kéne!

2009. máj. 3. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 24 hetesen 10 kilónál tartottam,azóta tartom szinten magam egy kis odafigyeléssel (nem diéta). Én mindig is nagy étvágyú voltam,a terhesség csak rátett. De amióta nem eszem mindig tele magam és figyelek arra is hogy mit eszem azóta jobban is érzem magam. Neked is ezt tudom tanácsolni,mert ez igy tényleg nem a legegészségesebb. 28 hetes
2009. máj. 3. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:

A hízás nem biztos hogy csupán felszedett zsírtól van, lehet, hogy a vízvisszatartásod fokozottabb és a végén eléggé vizesedni is fogsz. Az első gyermekemmel 23 kilót, a másodikkal 35 kilót híztam. Az elsőnél 15 kilóval jöttem ki kevesebbel a kórházból és egy hónap alatt már a régi súlyomnál voltam fogyókúra nélkül természetesen. A másodiknál 18 kilóval voltam kevesebb szülés után 3 nappal és az első 3 hónap végére már az eredeti súlyomnál voltam. A második gyereknél a 12. hétig pont 12 kilót híztam.

Most a 3. babámat várom, egyenlőre semmi hízásom nincs, de ennél a babánál vagyok a legrosszabbul.

Tehát korántsem biztos, hogy mind zsír ami rád rakódik, lehet, úgy jársz, mint én.

8 hetes km

2009. máj. 3. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Mennyi volt a kiinduló súlyd? Mert ha mondjuk fltételezzük hogy 165 cm vagy és eleve 50 kilóval kezdted akkor nem olyan megítélés alá esik az a 12 kiló mint ha mondjuk 70-80 kilóval kezded:)

Remélem értitek mit akarok ezzel mondani, pl barátnőm egész életében fogyózott, mikor terhes lett, örült hogy végre ehet és eleve 5-6 kiló az volt, amivel a normális súlyát elérte..és csak az az utáni kilók számítottak plusznak:)

Én meg úgy vagyok hogy eleve 5 kiló túlsúllyal kezdtem a terhességmt a fiammal de megettem amit megkívántam és 12 kilót hítam, barátnőm meg 20at.

Most én ismét terhes vagyok és diétázok, este 6után semmit se eszek, gyümi, zöli stb,és mégis hajszálra annyit hízok mint a fiammal!!!

Szóval van olyan hogy egy nő szervezete ragaszkodik x plusz kilóhoz és megfeszülhet akkor se lesz sokkal kevesebb,,,

Inkább azért aggasztó ez hogy még csak 24 hetes vagy mert a végén ha hajlamos vagy nagyon bevizesedhetsz még pluszban:(

2009. máj. 3. 18:04
 8/8 A kérdező kommentje:
szia.elegge alacsonyka es vekonyka voltam. 150 cm es 45 kg-mal kezdtem, most 57 vagyok
2009. máj. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!