Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítene valaki a leletemben?

Segítene valaki a leletemben?

Figyelt kérdés

Ma voltam nődokinál,(semmit nem mondott...)ez volt ráírva a leletemre: Kórlap: Ép külső genit

Bv. kp. tág vag portio folyt. Rendesnél alig nagyobb retrof. ut. szab. körny.sp.cyt.1041

Iránydiagnózisok:U9990/3-Sine morbo,Z3210/5-Terhesség bizonyított

Okés hogy terhes vagyok,örülök is,azt mondta,hogy nagyon kicsi még,(kb:ahogy számoltam 6+3 hetes)menjek vissza 3hét múlva...előzmény:tavaly azt írták a leletemre,hogy hátrahajló infantilis a méhem,most nem az volt leírva,hogy:"portio hátul infantilis méh",hanem hogy :"portio folyt."

Mik ezek? valaki segítene elemezni?

2012. aug. 13. 13:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

sajnos nemigen értek hozzá, de amiért írok, az, h nem értem, miért 3 hét múlva rendelt vissza..? nézett szívhangot, és volt? mert ha nem volt még szívhang, akkor 7 hetesen kell menni, de legkésőbb 1 hétre rá.

ez a magándokid, vagy sima sztk? szerintem sztk lesz, ahogy olvasom a hozzáállását. kb. 1 hét múlva menj el egy másikhoz, egyszerűen menj más rendelési időben.

2012. aug. 13. 13:13
 2/22 anonim ***** válasza:

Ép külső genit - ép külső nemiszerv

Portio (méh hüvelybe boltosuló része)

Ennyit értek belőle.

2012. aug. 13. 13:15
 3/22 A kérdező kommentje:
igen,sztk.nagyon lekezelőek voltak,mert nem ide vagyok bejelentve állandóra,meg ideiglenesre sem,szval azt mondták,ha nem leszek bejelentve nem fognak ellátni,pedig úgy tudom,ha valaki terhes mindenhol szó nélkül elkéne,hogy lássák...
2012. aug. 13. 13:16
 4/22 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Még ennyit.

Bv. kp. tág vag- közepesen tág vagina

2012. aug. 13. 13:16
 5/22 anonim ***** válasza:

2. vagyok ismét.

Rendesnél alig nagyobb retrof. ut- rendesnél alig nagyobb (retrof ez nem tudom mi)méh

szab. körny.sp.cyt 1041 - szabad környezet, és a rákszűrésre levett minta száma (cyt 1041)

Sine morbo - "betegség nélküli" azaz panasz nélküli

2012. aug. 13. 13:20
 6/22 A kérdező kommentje:
a "portio folyt" az azt jelenti,hogy a méhnyak folytatásában?
2012. aug. 13. 13:29
 7/22 A kérdező kommentje:

Jah és még az álla leletemen,h: Méhen belül ép petezsák benne szikhólyag (amit értek)

GS.14,3mm GRS.4,5->ezek mik? a 14,3mm a petezsák? és a 4,5?

2012. aug. 13. 13:37
 8/22 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Igen, a méhnyakat jelenti, ha jól tudom.

2012. aug. 13. 13:38
 9/22 anonim ***** válasza:

A grs tippem szerint grav s, azaz terhességi hét lenne. Tehát 4-5 hetes a terhességed.

A másikról nem találtam semmit, de szerintem is a petezsák lesz az.

2012. aug. 13. 13:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Ja, az első kivételével mind én voltam.
2012. aug. 13. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!