Segítene valaki a leletemben?
Ma voltam nődokinál,(semmit nem mondott...)ez volt ráírva a leletemre: Kórlap: Ép külső genit
Bv. kp. tág vag portio folyt. Rendesnél alig nagyobb retrof. ut. szab. körny.sp.cyt.1041
Iránydiagnózisok:U9990/3-Sine morbo,Z3210/5-Terhesség bizonyított
Okés hogy terhes vagyok,örülök is,azt mondta,hogy nagyon kicsi még,(kb:ahogy számoltam 6+3 hetes)menjek vissza 3hét múlva...előzmény:tavaly azt írták a leletemre,hogy hátrahajló infantilis a méhem,most nem az volt leírva,hogy:"portio hátul infantilis méh",hanem hogy :"portio folyt."
Mik ezek? valaki segítene elemezni?
sajnos nemigen értek hozzá, de amiért írok, az, h nem értem, miért 3 hét múlva rendelt vissza..? nézett szívhangot, és volt? mert ha nem volt még szívhang, akkor 7 hetesen kell menni, de legkésőbb 1 hétre rá.
ez a magándokid, vagy sima sztk? szerintem sztk lesz, ahogy olvasom a hozzáállását. kb. 1 hét múlva menj el egy másikhoz, egyszerűen menj más rendelési időben.
Ép külső genit - ép külső nemiszerv
Portio (méh hüvelybe boltosuló része)
Ennyit értek belőle.
2. vagyok. Még ennyit.
Bv. kp. tág vag- közepesen tág vagina
2. vagyok ismét.
Rendesnél alig nagyobb retrof. ut- rendesnél alig nagyobb (retrof ez nem tudom mi)méh
szab. körny.sp.cyt 1041 - szabad környezet, és a rákszűrésre levett minta száma (cyt 1041)
Sine morbo - "betegség nélküli" azaz panasz nélküli
Jah és még az álla leletemen,h: Méhen belül ép petezsák benne szikhólyag (amit értek)
GS.14,3mm GRS.4,5->ezek mik? a 14,3mm a petezsák? és a 4,5?
2. vagyok.
Igen, a méhnyakat jelenti, ha jól tudom.
A grs tippem szerint grav s, azaz terhességi hét lenne. Tehát 4-5 hetes a terhességed.
A másikról nem találtam semmit, de szerintem is a petezsák lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!