Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez mit jelent a leletemben?

Ez mit jelent a leletemben?

Figyelt kérdés

Sok fehérjét mutatott ki a rákszűrésem lelete ami P2es lett!Az orvosom 3hét szabadságon van ugyhogy csak a leletért ugrodtam be!Beszélni majd ha megjön akkor tudok a dokimmal!Ez most mit jelentehet?aggodjak ez miatt?

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 26. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

A P2 ugyanis egy "rákszűrési" eredmény, ami negatívnak tekinthető és ha "önmagában áll", nem igényel kezelést. A mai citológiai leletek ennél a jelnél bővebbek, tehát lehet, hogy a részletes leírásban valóban vannak gyulladásos jelek, kimutatható kórokozók. Ha ilyen van, azt az orvosnak kötelessége elmondani betegének és megindokolnia (!), hogy miért javasol kezelést. Ugyanezen alapon egy felelősségteljes nőgyógyász javaslatot tesz a partner kezelésére is, mert nála tünetmentesen megélhet a kórokozó és pusztán a szünet nem alkalmas az oda-vissza fertőződés megakadályozására

forrás: www.babanet.hu

a teljes info itt:

[link]

2010. júl. 26. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy a P2 teljesen normális, mert én is aggódásomat fejeztem ki, hiszen korábban mindig P1 volt az eredményem. Azt mondta mosolyogva, P1 leginkább még lánykorban, fiataloknál van. Szóval a P2 normális, de a sok fehérje nem tudom mit jelent.
2010. júl. 26. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!a P2 az tudom hogy jó csak a sok fehérje aggaszt a kenetben!Van egy 2,5 kisfiam!:)
2010. júl. 26. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:
A 2,5 az 2,5éves kisfiam akart lenni!:))
2010. júl. 26. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!