Van valaki akinek sikerult vegig vinnie a terhesseget ugy hogy kozben verzett?
Figyelt kérdés
doki azt mondta hogy a baba ebbol nem erez semmit, azert verzek mert nagyon lent van a mehlepeny.2012. aug. 13. 09:59
1/8 anonim válasza:
Igaz nem én voltam így, hanem a sógornőm. Már eléggé az elején elkezdett vérezgetni. Annyi volt, hogy sokat/végig kellett feküdnie, és 0 megerőltetés. Teljesen makk egészséges a kisfia.
2/8 A kérdező kommentje:
en nem tudok pihenni, 2 eves kislanyom van es napi 9 orat dolgozom is. vajon igy is sikerulhet? most vagyok 10 hetes.
2012. aug. 13. 10:15
3/8 anonim válasza:
Én is vérezgettem,3x rohantunk emiatt a kórházba.
8 hetesen,11 hetesen és 14 hetesen is.
Közben is voltak pecsételések.
Fogalmam sincs mitől,az orvosok sem tudták,mert a baba mindig rendben volt.
Feküdnöm kellett és nem szabadott semmi megerőltetőt csinálnom.
Végül koraszülésem volt (34.hétre),mert elfolyt a magzatvíz,de ez nem volt összeköthető a vérzésekkel.
Szerencsére egészséges kisfiam lett aki már nemsoká 9 hónapos:-)
Úgyhogy nem feltétlen jelent bajt,ahogy nálam sem jelentett,de azért nagyobb vérzéseknél célszerű mindig megmutatni magunkat az orvosnak.
Egyrészt,hogy megnyugodjunk,másrészt meg ha baj van,akkor időben közbe tudjanak lépni!
4/8 anonim válasza:
Hát ha ott a 2 éves és még dolgozol is? Az nem tesz túl jót. Szerintem irasd ki magad veszélyeztetettnek, hogy legalább dolgozni ne kelljen ,nehogy megerőltesd magad. A naggyal pedig aki csak tud segítsen, apa, nagyszülők. Minél jobban kíméled magad, annál nagyobb lesz az esély, hogy megmarad a pici, és egészséges lesz, és nem lesz koraszülött.
5/8 anonim válasza:
Lent van a lepény és 9 órában dolgozol, úgy hogy még vérzel is....? Szerinted mennyi esély van, h végig rendeben "kihúzod"??
6/8 A kérdező kommentje:
ha nem dolgozom nem kapok gyest, a munkaltatom azt mondta kirug ha szabadsagot akarok, nem magyarorszagon elunk ugyhogy nalunk megteheti.ulo munkat vegzek, szamitogepen, delben van 2 ora szunetem amikor hazamehetek (ezen kivul van a 9 ora) akkor le tudok fekudni, kislanyom is alszik. delutan a ferjem tud vele lenni. a lanyom nem is jelentene akadalyt, csak a munkaltatom nem hajlando egyuttmukodni. decemberig kellene kibirni, veszelyeztetett 3 honappal kiirt elott ulhet otthon. februar 28ra vagyok kiirva.
2012. aug. 13. 10:49
7/8 anonim válasza:
pihenned kéne. 4 okból véreztem, de lepényem nem volt lent. nem kéne melóznod sztem
8/8 anonim válasza:
Én 12 hetesen véreztem, bőséges élénkpiros volt és kb addig tartott mint egy rendes menzesz.Ugyan az volt mint neked, a méhlepény a méhszájnál volt(vagy ilyesmi).Innentől nagyon vigyáznom kellett, és végigvittem probléma nélkül.Nagyon javaslom, hogy te is pihenj, kíméld magad, mert a legveszélyesebb időszakban vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!