Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Na, ez most mi lehet vajon?

Na, ez most mi lehet vajon?

Figyelt kérdés
Kb egy órája fáj a hasam alja. Olyan kicsitt éles- mensi jellegű fájdalom. Elég sokáig tart (van, hogy kb 3-5 percig is folyamatosan), de néha elmúlik és rá pár percre újrakezdődik (nincs benne rendszer). A pocakom is feszül (az egész feszül, olyan mint amikor hasizomláza van valakinek), de nem keményedik. kicsit fáj a derekam is. Egyik fájdalom sem vészes, csak éppen annyira kellemetlen, hogy nem tudok tőle feküdni vagy elaludni.
2012. aug. 12. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? Fürödj meg, ha jósló, a meleg víztől el fog múlni!
2012. aug. 12. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Hmmm, zuhanyozz le, vagy feküdj le kicsit! Ha ettől se múlik el, akkor szerintem menj be a kórházba, inkább tuti ami tuti lássanak, mert ha jósló, akkor el kell, h múljon a fekvéstől vagy a zuhanyzástól, de ha nem múlik, akkor bizony lehet, h szülni fogsz!
 3/9 A kérdező kommentje:
35. hétben vagyok.
 4/9 A kérdező kommentje:

Ajjaj, már egyszer bent tartottak a klinikán másfél hete, mert fájásaim votak. De ez most más. Egyálatalán nem olyan, mint akkor!

Kezdek pánikolni!!!

2012. aug. 12. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok! Semmiképp ne pánikolj, nyugi! Zuhanyozz le és ha nem múlik tényleg menj be! De nehogy otthon maradj, ha nem múlik! 35 hetesen pedig már nem kell félned! A babád már teljesen kialakúlt és megért a kinti léthez! Szóval vele nem lesz baj, ha jönni akar! Sok sikert! Azért majd írd meg, h mi volt!
2012. aug. 12. 22:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megyek zuhanyozni!

Remélem elmúlik!

2012. aug. 12. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
hogy vagy??
2012. aug. 12. 22:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm a tippet, eltusoltam az éjjel és enyhültek a tüneteim, de nem múltak el teljesen. Sikerült elaludnom, még most sem az igazi, de sokkal jobban vagyok. Majd ma is pihenek egész nap! :)

2012. aug. 13. 06:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor sokat pihenj, jó, hogy elmúlt, az idegeskedés sem használ, ne félj, semmi gond sem lesz!!

Sok boldogságot és könnyű szülést pár hét múlva!!

2012. aug. 13. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!