Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok és nem...

7 hetes terhes vagyok és nem szeretnék elhízni. Egyenlőre napi 20 percet biciklizem.12. héttől R. Réka kismama torna heti 3x. és odafigyelek az étkezésemre. így elkerülhetem a dagadást?

Figyelt kérdés
előző 2 terhességem alatt 2x20 kg-ot híztam sajnos.most nem szeretnék.
2012. aug. 12. 21:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jézusom persze h fontos.de terhességi toxémiám volt az előző terhességem alatt a sok hízástól..most rettegek ettől..nem szeretnék hízni..
2012. aug. 14. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
45%
de fogadd el hogy te gy ilyen alkat vagy meg mondom egyél sok gyümit és tejterméket ,de ne biciklizz!!!
2012. aug. 14. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem utolsó, akármit is írunk neki, akkor sem fogja azt csinálni. Ha nem fogadja meg a tanácsot, akkor csináljon amit akar! Kedves a te dolgod, de ne sírj utána ha baj lesz!
2012. aug. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!