Akinek az elejétől medence végű volt a babája mikor fordult meg?
Ezek szerint nem minden baba medencevégűnek indul??
Nekem is az, 24 hetes vagyok.
A 20. héten még össze-vissza forognak a babák (meg korábban is), nincs jelentősége hogy merre vannak éppen vizsgálatkor.
34-35. hét környékén veszik fel gyakran a végleges pozíciót, de az is változhat simán.
3. babám a 39. héten fordult fejvégűbe (3 nap gyakorlatozással)
Az első végig medencefekvésű volt, 36. héten fordult meg. Iszonyú volt, túl nagy volt már, ráadásul mivel első, nagyon aggódtam, hogy szülés lesz vagy mi.
A másodikkal most vagyok terhes, koponyavégű volt a 24. hétben még, örültem, hogy most megúszom, de 3 napja az UH-n mondták, hogy medencevégű. :-(
29. hetes kismama
Mind a két fiam minden uh-n fejfekvéses volt, úgy is maradtak.
Most a lányom 1 uh-n belül is produkált mindenfélét. :) Volt már faros, haránt és lábtartásos is. A 34-36. hétig még megfordulhatnak, utána is, csak akkor már kisebb az esély. Most 28 hetes vagyok, először volt fejfekvéses a babám, de remélem már így marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!