Medence fájás terhesség alatt mivel enyhíthető?
Figyelt kérdés
Kedves kismamák! 26. héten vagyunk a babámmal, és már annyira fáj a medencém, hogy alig bírok éjszaka megfordulni. Tudom, ez a terhességgel jár (és még hol a vége), de szeretnék érdeklődni, hogy van-e esetleg ötletetek, kihez érdemes fordulni, hogy enyhüljön a fájdalom. Olvasgattam interneten, baba-mama újságokban a manuálterápiáról, de sajnos annyira drága, hogy biztosan nem tudok ilyen kezelésre elmenni. :(
Minden ötletet, tanácsot előre is nagyon köszönök!
2012. aug. 8. 20:31
1/6 anonim válasza:
Hát ez ellen nem nagyon tudsz sajnos semmit se tenni. Nő a babád és azért fáj. Ha ez megnyugtat nem csak te szenvedsz emiatt. Én most vagyok 27 hetes, de én is szenvedek. Sőt már a hasam is nagyon nagy, a meleget is alig bírom. A neheze meg majd még csak ezután jön.
2/6 anonim válasza:
Nekem 12 hetesen kezdődött, és a 30. hétre jutottam el odáig, hogy már nem bírtam beülni az autóba, mert nem tudtam beemelni a lábam, csak ha berakta valaki "utánam". Kitartott a szülésig, majd kezdett jobb lenni, de igazán a 3-4 hónspra múlt el. Én mindenhova mentem a problémával, de sehonnan nem kaptam segítséget, pedig a klinikán is voltam. Kitartás, elmúlik!
3/6 anonim válasza:
Én is csak a "nagy semmit" tudom írni,nekem is ez volt és nem találtam megoldást.A terhesség végén gyakorlatilag óránként ébredtem,annyira fájt az az oldal amin éppen feküdtem.Arra is gondoltam,hogy mivel babaként "csípőficamos" voltam,hogy nem lehet hogy amiatt fájt olyan nagyon?Nektek volt ilyen gondotok?
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom lányok :( Akkor nincs más, csak a nagy kitartás :) Azért köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 8. 21:10
5/6 anonim válasza:
Nekem néha szokott fájni meg a derekam is, ilyenkor nem nagyon meleg, de meleg fürdővízbe beleülök,fekszem egy 10 percre és olyankor szinte el is múlik.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Neked is köszönöm a választ! :)
2012. aug. 10. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!