Trhesség alatt a meleg zuhanyzás sem szabad vagy csak a meleg ülöfürdő?
Szegeny azt kerdezte, hogy forro vizzel lehet-e zuhanyozni. Vagy csak langyosabbal.
En mindket terhessegemmel furodtem es zuhanyoztam, mikor mihez volt kedvem. A zuhany lehet forro is, az ulofurdo viszont jobb, ha nem olyan forro. Tehat ha beleulsz a kadba es kipirosodik tole a borod az mar tul meleg, de ha ennel hidegebb, akkor nyugodtan ulofurdozhetsz.
A zuhany lehet forro is, az vegigfolyik rajtad, nem okoz ugy verboseget, mint a furdozes.
Drága 5. és 10. te annyira okos vagy h köszönjük szépen kedves válaszodat nélküled teljesen hülyén halt volna meg itt mindenki ha nem mondtad volna el a különbséget a meleg és a forró között. Puszi a kedves szavaidért. Mindenki más értette csak te nem, de itt biztos mindenki megszakította a fürdést, zuhanyzást miután terhes lett. Sok észre vall ez a gondolkozás mód is. :D
A kérdésre válaszolva FORRÓBB VÍZZEL ( h a gyengébbek is értsék :D ) inkább csak zuhanyzok én is , de a MELEG, HŰVÖSEBB VÍZBEN ültem is de csak itthon...főleg ezekbe a nagy melegekben jól esett egy kis hűvös vízben üldögélni... :)
10hkm
Boldog babavárást!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!