Ez lehet hogy a babám csinálta mert nem volt neki úgy jó, vagy valamit megnyomott?
Figyelt kérdés
Már 2x fordult elő hogy véletlenül hasra fordultam amikor aludtam és amikor vissza akartam fordultam iszonyatos nyilallást éreztem a jobb petefészkem környékén két ujjnyi területen.2009. júl. 21. 10:38
1/2 anonim válasza:
Szia! Náalm ahogy haladunk előre egyretöbbször előfordul ilyen. Akkor szokott jobban előfordulni nálam ha átakarok fordulni egyik oldalamról a másikra,és olyat beleszúr az oldalamba hogy percekig meg sem birok mozdulni,simogatom masszirozom picit hogy enyhüljön. Nekem azt mondták hogy vagy ideget nyom a baba,vagy pedig a méhem egyre jobban nyúlik és mivel 34 hetes vagyok jó nagy pocakkal hát nem könnyű megfordulni. Ahogy tellik az idő egyre többször előfordul. Nem tudom Te hány hetes vagy de lehet nálad is ezért van,főleg ha feszes a bőrőöd,mert nekem nagyon az.
2/2 A kérdező kommentje:
25 hetes vagyok, kb. 16 hetesen volt ilyen legutóbb, és nem feszes a bőröm. Köszi a választ.
2009. júl. 21. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!