Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kell orvost váltani? Ki...

Hogy kell orvost váltani? Ki hogy csinálta?

Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok de szeretnék orvost váltani, eddig volt orvosom akihez magán rendelésre jártam, de nem vagyok megelégedve vele. Ilyenkor fel kell hívnom hogy többet nem megyek ,vagy mit kell mondani csinálni?
2011. júl. 25. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Illik azért közölni vele, hogy többé nem tartasz igényt a "szolgáltatásaira". A továbbiakban igen egyszerű dolgod van, fogod az összes leletedet, minden papírodat, ami csak van, és felkeresel egy számodra szimpatikus orvost, majd közlöd vele, hogy szeretnéd, ha a továbbiakban ő követné figyelemmel a terhességedet.

Remélem sikerül jó orvost választanod!!!

2011. júl. 25. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont én is ezen gondolkozom.

23 hetes vagyok és orvost szeretnék váltani. Biztos, hogy a régi dokival nem fogom közölni, hogy lecserélem, pedig magándoki és az első 2 gyerekemet nála szültem.

Nagyon nagyot csalódtam benne az utóbbi fél évben, tehát nem egy lakalomról van szó és nem a hormonok miatt érzem, hogy nem úgy foglalkozik velem, ahogy kellene.

Most orvost keresek...

Remélem Te is jól választasz majd!

Attól félek, hogy cseberből-vederbe esem :(

2011. júl. 25. 12:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Válasz írója ma 12:44

Megkérdezhetem hogy merre laksz?

2011. júl. 25. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Budapesten lakom (utolsó voltam)

2011. júl. 26. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:

A kislányomat Pesten szültem Dr. Mosonyi Péter volt az orvosom őt szívből tudom ajánlani.( X.kerületben szültem és ott van a kórházban ő is illetve talán még az Egészségházban is rendel)

Én már nem Pesten lakom különben biztos hogy megint hozzá járnék.

Remélem tudtam segíteni.

2011. júl. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!