Hogy kell orvost váltani? Ki hogy csinálta?
Illik azért közölni vele, hogy többé nem tartasz igényt a "szolgáltatásaira". A továbbiakban igen egyszerű dolgod van, fogod az összes leletedet, minden papírodat, ami csak van, és felkeresel egy számodra szimpatikus orvost, majd közlöd vele, hogy szeretnéd, ha a továbbiakban ő követné figyelemmel a terhességedet.
Remélem sikerül jó orvost választanod!!!
Szia!
Pont én is ezen gondolkozom.
23 hetes vagyok és orvost szeretnék váltani. Biztos, hogy a régi dokival nem fogom közölni, hogy lecserélem, pedig magándoki és az első 2 gyerekemet nála szültem.
Nagyon nagyot csalódtam benne az utóbbi fél évben, tehát nem egy lakalomról van szó és nem a hormonok miatt érzem, hogy nem úgy foglalkozik velem, ahogy kellene.
Most orvost keresek...
Remélem Te is jól választasz majd!
Attól félek, hogy cseberből-vederbe esem :(
Válasz írója ma 12:44
Megkérdezhetem hogy merre laksz?
Szia!
Budapesten lakom (utolsó voltam)
A kislányomat Pesten szültem Dr. Mosonyi Péter volt az orvosom őt szívből tudom ajánlani.( X.kerületben szültem és ott van a kórházban ő is illetve talán még az Egészségházban is rendel)
Én már nem Pesten lakom különben biztos hogy megint hozzá járnék.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!