Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kislány vagy kisfiú? Melyiket...

Kislány vagy kisfiú? Melyiket szeretnél/szerettél volna a szíved mélyén?

Figyelt kérdés
A leglényegesebb persze az, tudjuk, hogy egészséges legyen, de mégis motoszkál mindenkiben a gondolat hogy fiút vagy lányt szeretne :)
2012. aug. 10. 20:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! A babonára és a szóbeszédre ne adj! Nekem mindenki azt mondja, ha meglátja a pocakom, hogy tuti kisfiú lesz, mert tipikus kisfiús pocim van. Ha kérdezgetnek, kívánós vagyok-e és ha igen, arra is azt mondják, hát, akkor tényleg fiú!

És kislányt várok! Ez pedig 1000%-os! (3 UH, genetikai kromoszómavizsgálat bizonyítja)

27 hkm

2012. aug. 13. 16:14
 22/22 anonim válasza:
Én elsőre kisfiút szeretnék, de mindig lányt képzelek el aztán 2.3. lány és 4. megint fiú, de majd meglátjuk mi lesz:D már várom a babákat:D
2012. aug. 17. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!