Kislány vagy kisfiú? Melyiket szeretnél/szerettél volna a szíved mélyén?
Elsőre énn nagyon kislányt akartam...a 32. hétig fiúnak mondták minden UHn! DE kisány lett!:) (kék szobában) :)
Másodjára a férjem miatt szerettem volna kisfiút...,de valójában tudtam hogy lányunk lesz ismét...
A párom is imádja Őket természetesen!
2,5 éves és 3 hós csajok anyuja
Amíg csak ábrándoztam, hogy egyszer majd kismama leszek, mindig kislányról álmodoztam, csakis rózsaszín-fidres-fodros ruhákat nézegettem, fiú szóba sem jöhetett. A próbálkozás 19 hónapja alatt sem merült fel bennem, hogy esetleg fiam is lehet. Aztán, amikor végre terhes lettem, még mindig biztos voltam benne, hogy lányt várok ... egészen a 13. heti sima 2D ultrahangig. Ahogy néztem a monitoron a babát, ahogy ficánkol, bukfencezik, belém nyilallt a gondolat, hogy "ÚrIsten, ez lehet, hogy fiú"!
Onnantól kezdve fiúként gondoltam rá, de a csalódottságom, ha volt is egy pici, órák alatt megszűnt. Viszont megegyeztünk a Párommal, hogy meglepetést szeretnénk, így mindig szóltunk az UH-kon, hogy nem akarjuk tudni a baba nemét. Kisfiunk született :-) És most, hogy tervezzük a Kistestvért, az eszemmel kislányt "tervezek", hogy legyen lányom is, de a szívemmel elsősorban újra egy kicsi fiút várok :-)
én nagyon fiús lány voltam egész életemben, éppen ezért megveszek egy kisfiúért, párom is mindig azt mondja viccesen, hogy "mindegy, csak egészséges kisfiú legyen!" :)
de most voltak nálunk szintén terhes barátok és felvilágosítottak, hogy a babona szerint, mivel gyümit és édességet kívánok, lány lesz. kislánynak is nagyon fogunk örülni, de remélem lányosabban nevelem majd, mint engem jóanyám! meg még ugyebármi lehet, nem minden a babona! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!