Tarkóredő mérés? Mi a véleményetek?
be akartam jelentkezni a dokihoz, hogy jövőhéten meg tudjuk csinálni a mérést. erre az asszisztense leoltott, hogy a 12. hétben még hüvelyi UH van. pedig direkt kiemeltem, hogy tarkóredő mérésre jönnék.
ezt érdekes, én úgy tudom, hogy ez már hasi UH. a védőnő, édesanyám 22. hétben lévő nagynéném is mind azt mondták, hogy ez már hasi lesz.
egy biztos nem hozzá fogok menni ezek után.
ennek a mérésnek még a nőgyógy részen kell történnie vagy már terhesgondozás során??
köszi a válaszokat, véleményeket!
Nekem a 12 hetes uh-on volt hasi és hüvelyi is, és a terhesgondozóban voltam.
37 hkm
engem a terhesgondozóból konkrétan elzavartak.
első babám lesz, ezt ők is tudják, tehát több segítőkészséget várnék tőlük.
nem azzal van a baj, hogy elküldtek, hanem a stílus ami nagyon bántott.
Nálunk csak a terhesség megállapítása történik a nőgyógyászaton, utána már minden más a terhesgondozóban és a védőnőnél van.
A 12. heti uh nekünk hasi volt, de szerintem nem gáz, ha hüvelyi. Szerintem hogy hasi vagy hüvelyi, azt kórház és doki válogatja, amíg kicsi korú a terhesség, a hüvelyi uh pontosabb adatokkal szolgál, illetve akkor is, ha nem túl jó minőségű az uh-gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!