Ki van márciusra kiírva?
Mit érzel?
Nő már a pocid?
Mesélj!
Mikor voltál és mikor mész uh-ra?
én március 16-ra vagyok ki írva.ma vagyok 9 hetes.
én is fel vagyok puffadva,de sok felesleg maradt rajtam az előző terhességemről,igy még annyira nem látszik a poci.néha emiatt aggódom is,hogy hol ki van domborodva hol nem,nehogy baj legyen.
szia! én még nem vagyok kiírva, de szerény számításaim szerint március 28-án lesz a nagy nap! :) ma vagyok 7 hetes és 3 napos a mensi szerint, egy hete voltam dokinál és még másfél hét múlva megyek újra. szívhangunk még nem volt, remélem legközelebb lesz! nagyon várom!!! poci van alapból is, épp ezért még nem látszik semmi. néha görcsölgetek, meg émelygek, de a magne b6 segít. terhesvitamint nem szedek, csak folsavat, meg van calcium pezsgőtabletta, de nem igazán bírom meginni...
most volt 3 reggel, amikor nagyon halványan rózsaszíneztem, de megnyugtattak, meg ma már csak halovány barna volt. arra fogom, hogy ha nem lennék terhes most jönne meg...
kedves kérdező! írj te is, mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!