Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki végig nem...

Van olyan, aki végig nem szexelt terhessége alatt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 1x szexeltünk, kb. félidősen. El is voltunk tiltva, meg én abszolút nem kívántam, csak szegény férjem szenvedett már, és "feláldoztam" magam. Kár volt, mert nagyon rossz volt neki is, nekem is. Engem nem zavar a szexmegvonás, amúgy sem voltam egy nagy lepedőakrobata, inkább csak a férjemet, de neki próbálok kedveskedni máshogy.

37 hkm

2012. aug. 10. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi a 16. héten szexeltünk, azóta csak petting néha-néha. Veszélyeztettt vagyok, és féltjük a babót.

27+6 hkm

2012. aug. 10. 09:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az első két gyereknél egész végig nem szexeltünk semilyen formában sem,el voltunk tiltva mert volt már több vetélésem is.Eszünkbe se jutott megszegni a tilalmat annyira féltettük a babánkat.
2012. aug. 10. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetlen 1x volt szex, kb a 8. héten. Ezután egymáshoz sem értünk, nem hiányzott.
2012. aug. 10. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a 4. hónaptól voltunk letiltva, mert veszélyeztetett terhes voltam ikrekkel. Mondjuk utána már a hasam is akkor volt, hogy nagyon kényelmetlen is lett volna. A férjem nem panaszkodott, szerintem annyira féltett, hogy hozzám se mert volna nyúlni. Nekem néha hiányzott azért a szeretkezés, de a félelem erősebb volt, nehogy valami komplikáció legyen miatta.
2012. aug. 10. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi az elejétől el vagyunk tiltva.Nagyon hiányzik, de a babáért mindent!majd bepótoljuk, nem bírnám elviselni ,ha miattam indulna be túl hamar a szülés vagy tovább nyílna a méhszáj vagy ilyenek.

26hkm

2012. aug. 10. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Tilalaom ellenere vegig szexeltunk igaz sok petting oraal stb de kozosultunk is kicsit finomabban es semmi baja nem lett a babanak a kiirt ido utan naponta 3x is hogy vegre meginduljon a szules.
2012. szept. 6. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!