Van valaki akinek a terhessége alatta 2+-es volt a vizelete? Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Félek,mert 6 és fél hónapos kismama vagyok és 3-7 éves koromig nefrózis szindrómás vesebeteg voltam. Azt mondták ha 5 évig tünetmentes leszek akkor kigyógyulok 12 éve tünetmentes voltam,de most a terhességem alatt újra 2-3 keresztes a vizeletem.Ilyen csak akkor volt amikor még vesebeteg voltam.Vagy lehet mástól is?2012. júl. 31. 08:46
1/6 anonim válasza:
Egyszer nekem is 3+ volt,fogalmam sincs miért,talán egy kis folyás került bele,a mai napig nem tudom. Ugyanis elküldtek kórházba,ott is megvizsgálták és érdekes mód akkor már nem volt benne semmi. Lehet Nálad is csak ez a helyzet,de lehet egy kisebb gyulladás is,igazából ezt egy orvos tudná megmondani,miután laborozták a vizeletet. De nem is értem.. A védőnő nézte ezt Neked? Mert akkor a legközelebbi terhes gondozáson úgyis kezdeni fognak vele valamit,így nem hagyhatnak..
32 hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szólt a nőgyógyászom semmit...de látta az erdményt.
2012. júl. 31. 08:54
3/6 anonim válasza:
Érdekes egy dokid van,annyi szent. Én azért rákérdeztem volna,hogy ez mégis mi és mennyire normális és hogy nem-e kéne kezdeni valamit vele?! Mikor mész legközelebb? Ezzel nem lehet játszani!
4/6 anonim válasza:
Attól van, hogy nyomódik a hólyag a megnövekedett méhtől. Kezelni kell, mert ez gyulladás és nem jó nektek. Nekem is volt 6 hétig.
5/6 anonim válasza:
A vérnyomásod nem magas? És esetleg nem dagad a kezed-lábad? Mert, ha ezek is társulnak a keresztek mellé, akkor ez toxémiára is utalhat!
Ha sokáig ennyi lesz a vizeletedben a fehérje az bajokhoz vezethet nálad is és a babánál is!!
6/6 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom magas ,de csak az alsó érték 129/100 körűli általában,a kezem ,lábam nem dagad.
2012. aug. 1. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!