Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki a...

Van itt olyan anyuka, aki a terhessége végén még szoptatott és csak az elalváshoz kellett a "nagynak" a cici?

Figyelt kérdés

Mennyi idős volt a "nagy"?

A pocaktól hogy tudtál szoptatni?

A kórházban töltött időszakot hogy viselte a "nagy" tesó,nem volt gond esténként az elalvásnál,hogy nincs cici?

2012. júl. 25. 07:45
 1/10 anonim ***** válasza:

terhesen szoptatni óriási felelőtlenség,kérdezd csak meg a dokidat.

1: a szoptatás méhösszehúzó hatású,elvetélhetsz

2: ha szoptatsz, a magzatod sokkal kevesebb tápanyaghoz jut,mivbel sok megy a tejbe is

amúgy a nagynak sem kell cici. van cumi,vagy az újja. semmi baja nem lesz ha közlöd vele h már nincs cici és kész

nem értem anyukák h lehetnek ilyen felelőtlenek és azt sem h minek ciciztetni egy gyereket.

2012. júl. 25. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Tudom nem ilyen választ vártál, de lányom 10 hónapos alig volt mikor újra terhes lettem. Mivel már csak elvalváshoz cicizett és inkább csak komfortszopi volt, így elválasztottam, nem volt semmi gond, pedig azt hittem nehéz lesz. Nagylányom lombikbaba, pocaklakó meg spontán sikerült, semmiképp nem akartam kockáztatni, hogy esetleg elvetéljek. Ha nem pár hónapos babáról van szó semmiképp nem szoptatnék terhesség alatt. De beszéld meg az orvosoddal, az enyém is azt mondta, hogy azonnal hagyjam abba a szoptatást.

Megterhelő is lett volna fizikailag és lelkileg is szoptatni meg terhesnek is lenni, jobb volt így mindenkinek.

2012. júl. 25. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 27+4 napos kismama, és van egy 2 éves és 7 hónapos kisfiam, csak cicin alszik el. Annyit sikerült elérnem, hogy este mondom neki, egyik cici, másik cici, és utána alvás, összebújunk és alszunk, aztán néha annyit forgolódik, és utána mondja, hogy még egy utolsót, olyankor engedek neki. Meg még próbálkozok egy macit is vinni az alváshoz, hogy esetleg, hátha igy könnyebb lesz az elalvás. Én is tartok, hogy mi lesz majd, ha nem leszek itthon, mindig együtt alszunk, de őszintén szólva nem csak miatta, hanem magam miatt is, hoyg hogy birom majd nélküle :) Neked mennyi idős a "nagy"?
2012. júl. 25. 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:

A "nagyom" igazából a legkisebbem,Ő 10,5 hónapos. A nagyobbakkal mire a következő pozitívat teszteltem,már nem volt szopi- a legnagyobb 8 hónaposan magától leszokott,a középsőt pedig 15 hónaposan kezdtem el leválasztani-őszintén megvallva már azt sem tudom hogy csináltam! Ő elég bajos eset volt,mert egyébként is nagyon rossz alvó volt,nagyon sokáig. A kicsi elég "kicsi" még ahhoz,hogy leválasszam,és mivel probléma mentes a terhességem,nincs mit kockáztatnom. Bár nagyon örülnék,ha lassan azt "mondaná" hogy: köszi,jó nekem a cumisüveg is,de egyenlőre ezt nem látom rajta... bár általában a nappali elalvással nincs gond,lehet elaludna este is,de most nem szeretném még kipróbálni. Persze az is lehet,hogy simán leszokik még mire igazán nagy pocakom lesz,de most még éppen nem kezdtem el a 2. trimesztert,és már akkora pocakom van,mint a legkisebbel a 19-20. héten...

Karban van,úgy cicizünk este,és rajtam alszik el,úgy teszem le. Ha leszokik addigra,mire nekem mennem kell,akkor nem fogok aggódni,bár még akkor is elég kicsi lesz ahhoz,hogy jobban aggódjak,mint a nagyoknál,de legalább akkor már az alvás miatt nem fog kattogni a buksim a kórházban!

Többször olvastam már,hogy miután megszületett a kisebb,tandemben szoptatta a két gyermeket az anyuka- na én ezt nem szeretném,csak arra lettem volna kíváncsi,hogy amikor már nagy a pocak,hogy oldják meg a szoptatást,illetve a szopi nélküli estéket hogy viselte a kicsi,amikor az anyuka a kórházban volt?

Probléma mentes terhességnél nem okoz gondot a szoptatás. Ha nem érez a kismama méhösszehúzódásokat,nem görcsölget,nem keménykedik,akkor nyugodtan lehet terhesen is folytatni a szopit!

2012. júl. 26. 10:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Nektek!! :-)
2012. júl. 26. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Én az első válaszolóval értek egyet. Terhesen nem szabad szoptatni.
2012. júl. 30. 19:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Ezt pont nem kérdeztem!!!

Ha káros lenne,nem tenne jót,akkor bennem sem fejlődne egy egészséges kis emberi lény!!! Akkor lennének problémák!! DE NINCSENEK!!!! és ne legyek pipa,mert ilyen tuskók kerülnek ide,akik nem tudnak a kérdésre válaszolni??

Ha nem tudtok a kérdésre válaszolni,mert nem nektek szól,akkor inkább lapozzatok tovább,ne fárasszatok azzal,ami kicsit sem érdekel! Válaszokat,tapasztalatokat szeretnék a kérdésemmel kapcsolatban,nem csak helyet foglaló véleményeket!!!

Ezek után oda kell írnom végezetül,hogy értelem szerűen csak AZOK AZ ANYUKÁK VÁLASZOLJANAK,AKIKET "KERESEK" A KÉRDÉSBEN,AKIK A TERHESSÉG VÉGÉN MÉG SZOPTATTÁK A NAGYOT!!!

Hú,de nehéz ezt felfogni egyeseknek!! ....

2012. júl. 30. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Mekkora hülye vagy Te!!!

Minek is kérdezel, ha úgyis eldöntötted a választ!

2012. júl. 31. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja és elfelejtettem TUSKÓ VAGY TE!!!!!
2012. júl. 31. 19:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Olvass és értelmezz gyökér!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 31. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!