Amit a 4D-s ultrahangon mondanak az már 100%?
Hát,itt még nem lehet hinni senkinek.Nekem 16 hetesen,sima 2D-n azt mondták lányom lesz,20 hetesen 4D-n is.Így lett.Általában 16-18 héten mondják meg,akkor az "biztos". Nálatok még semmi sincs eldőlve.
Kislánynak/kisfiúnak örülnél jobban?
Hát ha egyértelmű kukacot láttatok akkor kisfiú :)
Én csak a 4D-n látottaknak hittem :)
Ennek a képnek hittem igazán, bár itt nálunk egyértelmű :)
31+5hkm
Hát ilyet láttunk mi is!!! :)
Végülis teljesen mindegy,hogy mi lesz,mert első babó,de mikor tervezgettük akkor először kisfiút szerettünk volna mind a ketten!!!
4-es! Hát ezen jót mosolyogtam, hallod ha ezt a babát vki lánynak nézte volna, mondtam volna kapásból h írasson egy szemüveget! :DD Nagyon cukira "beterpesztett" :DD
Amúgy a 4d 2d-vel is dolgozik. Szóval van fekete-fehér uh, és arról vált át 4d-re ha éppen úgy látja h mozog a baba!
Szóval ha lát kukit is a doki, akkor abból ritkábban lesz nuni:)
Kedves 6-os!
Igen, a kisfiam csak ennyit mutatott magából :D Mondtam, hogy ennek is örülök, mert így egyértelmű h kisfiú, de egy hét múlva vissza kellett mennünk h hátha úgy fekszik majd, hogy az arcáról is lehessen képet készíteni. :)
Ezek a pasik, hihetetlenek :D A kukacáról jobb lett a fotó mint a pofijáról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!