4 D ultrahangon megmondják a baba becsült súlyát is? 27 hetes vagyok és szeretnénk elmenni
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 17:30
1/10 anonim válasza:
Igen.
Mi már 2x voltunk 4d-n, és mindkétszer megmondták :)
Most 19+2 hetesen 294 g volt :)))
20 hetes kismami :)
2/10 anonim válasza:
Ahol én voltam, ott megmondták.
De ha nem mondják meg, itt egy honlap, ahol a mért adatok alapján ki tudod számolni:
3/10 anonim válasza:
azt még a sima ultrahangon is megmondják
4/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen !!
2012. aug. 8. 17:38
5/10 anonim válasza:
Hát ha maguktól nem is mondják, ha rákérdezel akkor biztos nem tartják magukban! :) Meg hát annyi pénzért!!?
Amúgy nekem is megmondták..
6/10 anonim válasza:
Nekem is megmondták. 25+5 hetesen voltunk, akkor volt 1066 g a kisfiam.
36+5 hkm
7/10 anonim válasza:
Én pont a múlt héten voltam, megmondták, de én nem hiszek az ilyenbe. Nagyon ritka, ha eltalálják. 27 hetes kismami
8/10 anonim válasza:
ma 18:32
Én se hittem benne, aztán a 39. héten elmentem UH-ra, szülésem előtt 1 héttel, ahol 3400grammra becsülték a lányom súlyát.3450grammal szültem...Úgy, hogy jó szakember elég pontosan meg tudja mondani!!
9/10 anonim válasza:
Akkor te szerencsés voltál. Sok olyat olvasok itt, akinek 500 g-t is tévedett. Remélem, akkor nálunk is pontosan meg tudja becsülni:)
10/10 Szandy89 válasza:
Nekünk is megmondták! 28+2 hetesen 1240 gramm volt a drágánk!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!