A nőgyógyászomtól kaptam különbözö beutalokat (8hetes km vagyok) Már csak a fogászatra és a háziorvoshoz kell elmennem a háziorvoshoz miért kaptam beutalot? Mit fog nézni?
az EKGt nem a háziorvos csinálja
a háziorvos is megnézheti a leleteket, elemzi, mint a védőnő. emellett vérnyomást, magasságot és testsúlyt néz. meg persze kikérdez van-e valami bajod, panaszod amit meg kellene néznie :) 5 perc alatt végzel vele ha semmit nem talál
Szia!
Nekem a háziorvosom meghallgatta a szívverésem, és lepecsételte a könyvemet.
Általános belgyógy vizsgálatot csinál(hallgatózik, kérdez, meg felvesz magánál is terhesnek, mint a védőnéni) ha valami belgyógy bajod van(megfázás, hasmenés...) akkor azt azonnal látja a kartonról, hogy terhes vagy az szerint kezd kezelni, küldözgetni, na meg a Tp miatt is hozzá is kell menned...
Mind a két terhességemnél elmentem beírta a kiskönyvembe, hogy rendben vagyok, pecsételt, lassan 2éve nem is láttam azóta se.
Nekem a háziorvos adta a beutalót az EKG-re, mást nem csinált, meg sem vizsgált.
Amúgy az apa vércsoportja senkit nem érdekel, a tiédet fogják nézni többször is a várandósság alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!