Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan kismama/any...

Van köztetek olyan kismama/anyuka, aki negát tesztelt, azt hitte nem terhes, e mégis az/az volt?

Figyelt kérdés
2. napja késik.. x-epillel teszteltem, negatív lett, de még minig hányingerem van, feszül a mellem, görcsöl picit a hasam.. az elmúlt napokban majdnem minden nap hánytam. Milyen tesztet ajánlotok?

2012. aug. 9. 09:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszönöm!

várok még, és ha ezután se jön meg akkor újra tesztelek

2012. aug. 9. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Már több kérdésnél írtam, most leírom neked is :D.Az x-epil szerintem nem olyan jó...nekem kettő is negatív volt belőle 14 nap(!)késés után, d én tudtam, hogy itt bab van. :D Így is lett.Szóval várj még, de ,ami még jobb vegyél másik tesztet.

26hkm

2012. aug. 9. 12:04
 13/13 A kérdező kommentje:
durva.. köszöönm. Gratulálok! milyen tesztet ajánlotok?
2012. aug. 9. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!